HUBERTUS DE LETTER

Contactgegevens HUBERTUS DE LETTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERTUS DE LETTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERTUS DE LETTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAMONSHOEK 7; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 93450222 (+32-93450222) 93450222 (+32-93450222)

Fax (fax): +32 (10) 752-79-79 +32 (10) 752-79-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERTUS DE LETTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERTUS DE LETTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERTUS DE LETTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERTUS DE LETTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERTUS DE LETTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERTUS DE LETTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERTUS DE LETTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERTUS DE LETTER
Products information HUBERTUS DE LETTER

BTW identificatienummer (tax): BE04194549560
Ondernemingsnummer: 9458923339
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERTUS DE LETTER
(Get full report from official database of BE for HUBERTUS DE LETTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERTUS DE LETTER
Addition kinds of activities for HUBERTUS DE LETTER

704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
09710101. Spelbeheer | Game management
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
34431001. Vacuüntunnels, metalen plaat | Vacuum tunnels, metal plate
35320405. Laadmachines, ondergronds: mobiel | Loading machines, underground: mobile

Werken bij HUBERTUS DE LETTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERTUS DE LETTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERTUS DE LETTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERTUS DE LETTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

Zoek naar antwoorden van HUBERTUS DE LETTER in sociale netwerken
Look for responds of HUBERTUS DE LETTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERTUS DE LETTER. Laat een reactie achter voor HUBERTUS DE LETTER. HUBERTUS DE LETTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERTUS DE LETTER. Leave a respond for HUBERTUS DE LETTER. HUBERTUS DE LETTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERTUS DE LETTER op de google maps. Adres en contacten HUBERTUS DE LETTER
Location of HUBERTUS DE LETTER on the google maps. Address and contacts of HUBERTUS DE LETTER

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERTUS DE LETTER HUBERTUS DE LETTER: GARAGE FOURFOOZ GEBRS | ADMINISTRATION COMMUNALE | IMMO-FAMENNE | VANDEWALLE | Oud Dommelhof

Other related companies as HUBERTUS DE LETTER: GARAGE FOURFOOZ GEBRS | ADMINISTRATION COMMUNALE | IMMO-FAMENNE | VANDEWALLE | Oud Dommelhof

HUBERTUS DE LETTER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERTUS DE LETTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04194549560. Het bedrijf HUBERTUS DE LETTER bevindt zich op het adres: RAMONSHOEK 7; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van HUBERTUS DE LETTER is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERTUS DE LETTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERTUS DE LETTER, openstaande posities, locatie van HUBERTUS DE LETTER op de kaart.

HUBERTUS DE LETTER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERTUS DE LETTER, company assigned to the tax number BE04194549560. The company HUBERTUS DE LETTER is located at the address: RAMONSHOEK 7; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of HUBERTUS DE LETTER is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERTUS DE LETTER is not available. You also can look at reviews of HUBERTUS DE LETTER, open positions, location of HUBERTUS DE LETTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERTUS DE LETTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERTUS DE LETTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERTUS DE LETTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERTUS DE LETTER, employees, financial statistics.