HENRI MORAY

Contactgegevens HENRI MORAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI MORAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI MORAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TONGRES 335; 4684; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43791357 (+32-43791357) 43791357 (+32-43791357)

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI MORAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI MORAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI MORAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI MORAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI MORAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI MORAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI MORAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI MORAY
Products information HENRI MORAY

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI MORAY
(Get full report from official database of BE for HENRI MORAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI MORAY
Addition kinds of activities for HENRI MORAY

25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
30699908. Knieblokken, rubber | Kneeling pads, rubber
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service

Werken bij HENRI MORAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI MORAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI MORAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI MORAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Zoek naar antwoorden van HENRI MORAY in sociale netwerken
Look for responds of HENRI MORAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI MORAY. Laat een reactie achter voor HENRI MORAY. HENRI MORAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI MORAY. Leave a respond for HENRI MORAY. HENRI MORAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI MORAY op de google maps. Adres en contacten HENRI MORAY
Location of HENRI MORAY on the google maps. Address and contacts of HENRI MORAY

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI MORAY HENRI MORAY: Van Imschoot M | COIFFURE YVES | HEYTENS | Vandeputte C | PROTER

Other related companies as HENRI MORAY: Van Imschoot M | COIFFURE YVES | HEYTENS | Vandeputte C | PROTER

HENRI MORAY is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI MORAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf HENRI MORAY bevindt zich op het adres: RUE DE TONGRES 335; 4684; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van HENRI MORAY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI MORAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI MORAY, openstaande posities, locatie van HENRI MORAY op de kaart.

HENRI MORAY is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI MORAY, company assigned to the tax number BE07288574218. The company HENRI MORAY is located at the address: RUE DE TONGRES 335; 4684; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of HENRI MORAY is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI MORAY is not available. You also can look at reviews of HENRI MORAY, open positions, location of HENRI MORAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI MORAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI MORAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI MORAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI MORAY, employees, financial statistics.