GILLET JEAN-LOUIS & MARC

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • GILLET JEAN-LOUIS & MARC
Private companiesEducational Services • GILLET JEAN-LOUIS & MARC

Contactgegevens GILLET JEAN-LOUIS & MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLET JEAN-LOUIS & MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLET JEAN-LOUIS & MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEMME 5; 4590; OUFFET, België

Telefoon (phone): 86366167 (+32-86366167) 86366167 (+32-86366167)

Fax (fax): +32 (53) 259-83-52 +32 (53) 259-83-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLET JEAN-LOUIS & MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLET JEAN-LOUIS & MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLET JEAN-LOUIS & MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLET JEAN-LOUIS & MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLET JEAN-LOUIS & MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLET JEAN-LOUIS & MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLET JEAN-LOUIS & MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLET JEAN-LOUIS & MARC
Products information GILLET JEAN-LOUIS & MARC

BTW identificatienummer (tax): BE02224975585
Ondernemingsnummer: 3961639404
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLET JEAN-LOUIS & MARC
(Get full report from official database of BE for GILLET JEAN-LOUIS & MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLET JEAN-LOUIS & MARC
Addition kinds of activities for GILLET JEAN-LOUIS & MARC

599903. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
56329906. hoedenzaak | Millinery
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij GILLET JEAN-LOUIS & MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLET JEAN-LOUIS & MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLET JEAN-LOUIS & MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLET JEAN-LOUIS & MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van GILLET JEAN-LOUIS & MARC in sociale netwerken
Look for responds of GILLET JEAN-LOUIS & MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLET JEAN-LOUIS & MARC. Laat een reactie achter voor GILLET JEAN-LOUIS & MARC. GILLET JEAN-LOUIS & MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLET JEAN-LOUIS & MARC. Leave a respond for GILLET JEAN-LOUIS & MARC. GILLET JEAN-LOUIS & MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLET JEAN-LOUIS & MARC op de google maps. Adres en contacten GILLET JEAN-LOUIS & MARC
Location of GILLET JEAN-LOUIS & MARC on the google maps. Address and contacts of GILLET JEAN-LOUIS & MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLET JEAN-LOUIS & MARC GILLET JEAN-LOUIS & MARC: Britannique (Le) | Van Mechelen | TAVERNE DE POST | Delacave A | SKISCHOOL BLANCHAER

Other related companies as GILLET JEAN-LOUIS & MARC: Britannique (Le) | Van Mechelen | TAVERNE DE POST | Delacave A | SKISCHOOL BLANCHAER

GILLET JEAN-LOUIS & MARC is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLET JEAN-LOUIS & MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224975585. Het bedrijf GILLET JEAN-LOUIS & MARC bevindt zich op het adres: TEMME 5; 4590; OUFFET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van GILLET JEAN-LOUIS & MARC is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLET JEAN-LOUIS & MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLET JEAN-LOUIS & MARC, openstaande posities, locatie van GILLET JEAN-LOUIS & MARC op de kaart.

GILLET JEAN-LOUIS & MARC is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLET JEAN-LOUIS & MARC, company assigned to the tax number BE02224975585. The company GILLET JEAN-LOUIS & MARC is located at the address: TEMME 5; 4590; OUFFET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of GILLET JEAN-LOUIS & MARC is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLET JEAN-LOUIS & MARC is not available. You also can look at reviews of GILLET JEAN-LOUIS & MARC, open positions, location of GILLET JEAN-LOUIS & MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLET JEAN-LOUIS & MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLET JEAN-LOUIS & MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLET JEAN-LOUIS & MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLET JEAN-LOUIS & MARC, employees, financial statistics.