GILBERT ZOETE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GILBERT ZOETE
Private companiesHealth Services • GILBERT ZOETE

Contactgegevens GILBERT ZOETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT ZOETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT ZOETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORTEM 65; 8690; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58288493 (+32-58288493) 58288493 (+32-58288493)

Fax (fax): +32 (71) 599-21-87 +32 (71) 599-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT ZOETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT ZOETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT ZOETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT ZOETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT ZOETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT ZOETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT ZOETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT ZOETE
Products information GILBERT ZOETE

BTW identificatienummer (tax): BE01163970947
Ondernemingsnummer: 2761108398
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT ZOETE
(Get full report from official database of BE for GILBERT ZOETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT ZOETE
Addition kinds of activities for GILBERT ZOETE

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec

Werken bij GILBERT ZOETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT ZOETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT ZOETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT ZOETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van GILBERT ZOETE in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT ZOETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT ZOETE. Laat een reactie achter voor GILBERT ZOETE. GILBERT ZOETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT ZOETE. Leave a respond for GILBERT ZOETE. GILBERT ZOETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT ZOETE op de google maps. Adres en contacten GILBERT ZOETE
Location of GILBERT ZOETE on the google maps. Address and contacts of GILBERT ZOETE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT ZOETE GILBERT ZOETE: Gemeentekrediet | A.Y.S. | De Coninck A & Zonen BVBA | Verdickt Steven | LE CRI DU CITOYEN

Other related companies as GILBERT ZOETE: Gemeentekrediet | A.Y.S. | De Coninck A & Zonen BVBA | Verdickt Steven | LE CRI DU CITOYEN

GILBERT ZOETE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT ZOETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01163970947. Het bedrijf GILBERT ZOETE bevindt zich op het adres: FORTEM 65; 8690; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van GILBERT ZOETE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT ZOETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT ZOETE, openstaande posities, locatie van GILBERT ZOETE op de kaart.

GILBERT ZOETE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT ZOETE, company assigned to the tax number BE01163970947. The company GILBERT ZOETE is located at the address: FORTEM 65; 8690; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of GILBERT ZOETE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT ZOETE is not available. You also can look at reviews of GILBERT ZOETE, open positions, location of GILBERT ZOETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT ZOETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT ZOETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT ZOETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT ZOETE, employees, financial statistics.