GILBERT LEON ET EMMANUEL

Contactgegevens GILBERT LEON ET EMMANUEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT LEON ET EMMANUEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT LEON ET EMMANUEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE MARIEMONT 6; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67332025 (+32-67332025) 67332025 (+32-67332025)

Fax (fax): +32 (12) 360-57-50 +32 (12) 360-57-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT LEON ET EMMANUEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT LEON ET EMMANUEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT LEON ET EMMANUEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT LEON ET EMMANUEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT LEON ET EMMANUEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT LEON ET EMMANUEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT LEON ET EMMANUEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT LEON ET EMMANUEL
Products information GILBERT LEON ET EMMANUEL

BTW identificatienummer (tax): BE09068634033
Ondernemingsnummer: 2663330078
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT LEON ET EMMANUEL
(Get full report from official database of BE for GILBERT LEON ET EMMANUEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT LEON ET EMMANUEL
Addition kinds of activities for GILBERT LEON ET EMMANUEL

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
28999915. Boorselder | Drilling mud
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij GILBERT LEON ET EMMANUEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT LEON ET EMMANUEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT LEON ET EMMANUEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT LEON ET EMMANUEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

Zoek naar antwoorden van GILBERT LEON ET EMMANUEL in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT LEON ET EMMANUEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT LEON ET EMMANUEL. Laat een reactie achter voor GILBERT LEON ET EMMANUEL. GILBERT LEON ET EMMANUEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT LEON ET EMMANUEL. Leave a respond for GILBERT LEON ET EMMANUEL. GILBERT LEON ET EMMANUEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT LEON ET EMMANUEL op de google maps. Adres en contacten GILBERT LEON ET EMMANUEL
Location of GILBERT LEON ET EMMANUEL on the google maps. Address and contacts of GILBERT LEON ET EMMANUEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT LEON ET EMMANUEL GILBERT LEON ET EMMANUEL: UNIC | NECKERMANN | Braet NV | DAVID DE CLERCQ | PRIMIMPORT

Other related companies as GILBERT LEON ET EMMANUEL: UNIC | NECKERMANN | Braet NV | DAVID DE CLERCQ | PRIMIMPORT

GILBERT LEON ET EMMANUEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT LEON ET EMMANUEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09068634033. Het bedrijf GILBERT LEON ET EMMANUEL bevindt zich op het adres: CHEMIN DE MARIEMONT 6; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van GILBERT LEON ET EMMANUEL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT LEON ET EMMANUEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT LEON ET EMMANUEL, openstaande posities, locatie van GILBERT LEON ET EMMANUEL op de kaart.

GILBERT LEON ET EMMANUEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT LEON ET EMMANUEL, company assigned to the tax number BE09068634033. The company GILBERT LEON ET EMMANUEL is located at the address: CHEMIN DE MARIEMONT 6; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of GILBERT LEON ET EMMANUEL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT LEON ET EMMANUEL is not available. You also can look at reviews of GILBERT LEON ET EMMANUEL, open positions, location of GILBERT LEON ET EMMANUEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT LEON ET EMMANUEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT LEON ET EMMANUEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT LEON ET EMMANUEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT LEON ET EMMANUEL, employees, financial statistics.