GHISLAIN VAN BELLEGHEM

Contactgegevens GHISLAIN VAN BELLEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHISLAIN VAN BELLEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHISLAIN VAN BELLEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANKENBERGSE DIJK NOORD 19; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50412202 (+32-50412202) 50412202 (+32-50412202)

Fax (fax): +32 (71) 942-32-15 +32 (71) 942-32-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHISLAIN VAN BELLEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHISLAIN VAN BELLEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHISLAIN VAN BELLEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHISLAIN VAN BELLEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHISLAIN VAN BELLEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHISLAIN VAN BELLEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHISLAIN VAN BELLEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHISLAIN VAN BELLEGHEM
Products information GHISLAIN VAN BELLEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE01465270996
Ondernemingsnummer: 6403350830
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHISLAIN VAN BELLEGHEM
(Get full report from official database of BE for GHISLAIN VAN BELLEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHISLAIN VAN BELLEGHEM
Addition kinds of activities for GHISLAIN VAN BELLEGHEM

204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
34419907. Spoorwegrekken, voor het vervoer van voertuigen: staal | Railroad car racks, for transporting vehicles: steel
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial

Werken bij GHISLAIN VAN BELLEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHISLAIN VAN BELLEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHISLAIN VAN BELLEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHISLAIN VAN BELLEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

Zoek naar antwoorden van GHISLAIN VAN BELLEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of GHISLAIN VAN BELLEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHISLAIN VAN BELLEGHEM. Laat een reactie achter voor GHISLAIN VAN BELLEGHEM. GHISLAIN VAN BELLEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHISLAIN VAN BELLEGHEM. Leave a respond for GHISLAIN VAN BELLEGHEM. GHISLAIN VAN BELLEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHISLAIN VAN BELLEGHEM op de google maps. Adres en contacten GHISLAIN VAN BELLEGHEM
Location of GHISLAIN VAN BELLEGHEM on the google maps. Address and contacts of GHISLAIN VAN BELLEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come GHISLAIN VAN BELLEGHEM GHISLAIN VAN BELLEGHEM: PICHAL | EGIDIUS SLEGERS | DENIS HIRSCH | De Wit I | KIEKEKOT

Other related companies as GHISLAIN VAN BELLEGHEM: PICHAL | EGIDIUS SLEGERS | DENIS HIRSCH | De Wit I | KIEKEKOT

GHISLAIN VAN BELLEGHEM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHISLAIN VAN BELLEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01465270996. Het bedrijf GHISLAIN VAN BELLEGHEM bevindt zich op het adres: BLANKENBERGSE DIJK NOORD 19; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van GHISLAIN VAN BELLEGHEM is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHISLAIN VAN BELLEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHISLAIN VAN BELLEGHEM, openstaande posities, locatie van GHISLAIN VAN BELLEGHEM op de kaart.

GHISLAIN VAN BELLEGHEM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHISLAIN VAN BELLEGHEM, company assigned to the tax number BE01465270996. The company GHISLAIN VAN BELLEGHEM is located at the address: BLANKENBERGSE DIJK NOORD 19; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of GHISLAIN VAN BELLEGHEM is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GHISLAIN VAN BELLEGHEM is not available. You also can look at reviews of GHISLAIN VAN BELLEGHEM, open positions, location of GHISLAIN VAN BELLEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHISLAIN VAN BELLEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHISLAIN VAN BELLEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHISLAIN VAN BELLEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHISLAIN VAN BELLEGHEM, employees, financial statistics.