EGIDIUS SLEGERS

Contactgegevens EGIDIUS SLEGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EGIDIUS SLEGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EGIDIUS SLEGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOERMANSSTRAAT 51; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11551288 (+32-11551288) 11551288 (+32-11551288)

Fax (fax): +32 (81) 737-31-20 +32 (81) 737-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EGIDIUS SLEGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EGIDIUS SLEGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EGIDIUS SLEGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EGIDIUS SLEGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EGIDIUS SLEGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EGIDIUS SLEGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EGIDIUS SLEGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EGIDIUS SLEGERS
Products information EGIDIUS SLEGERS

BTW identificatienummer (tax): BE02071441650
Ondernemingsnummer: 3853149414
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in EGIDIUS SLEGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EGIDIUS SLEGERS
(Get full report from official database of BE for EGIDIUS SLEGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EGIDIUS SLEGERS
Addition kinds of activities for EGIDIUS SLEGERS

13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
79991007. Festival operatie | Festival operation

Werken bij EGIDIUS SLEGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EGIDIUS SLEGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EGIDIUS SLEGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EGIDIUS SLEGERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

 • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

 • Machinist (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

  Regio: WEERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Staffing nv

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

 • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

 • Accountant (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van EGIDIUS SLEGERS in sociale netwerken
Look for responds of EGIDIUS SLEGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EGIDIUS SLEGERS. Laat een reactie achter voor EGIDIUS SLEGERS. EGIDIUS SLEGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EGIDIUS SLEGERS. Leave a respond for EGIDIUS SLEGERS. EGIDIUS SLEGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EGIDIUS SLEGERS op de google maps. Adres en contacten EGIDIUS SLEGERS
Location of EGIDIUS SLEGERS on the google maps. Address and contacts of EGIDIUS SLEGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come EGIDIUS SLEGERS EGIDIUS SLEGERS: VILLA CURA | CHRISTINA KIDS | WALTER JASPERS | ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA | Starlab Network Operations

Other related companies as EGIDIUS SLEGERS: VILLA CURA | CHRISTINA KIDS | WALTER JASPERS | ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA | Starlab Network Operations

EGIDIUS SLEGERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EGIDIUS SLEGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071441650. Het bedrijf EGIDIUS SLEGERS bevindt zich op het adres: VOERMANSSTRAAT 51; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EGIDIUS SLEGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EGIDIUS SLEGERS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EGIDIUS SLEGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EGIDIUS SLEGERS, openstaande posities, locatie van EGIDIUS SLEGERS op de kaart.

EGIDIUS SLEGERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is EGIDIUS SLEGERS, company assigned to the tax number BE02071441650. The company EGIDIUS SLEGERS is located at the address: VOERMANSSTRAAT 51; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in EGIDIUS SLEGERS were not found.
The main activity of EGIDIUS SLEGERS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EGIDIUS SLEGERS is not available. You also can look at reviews of EGIDIUS SLEGERS, open positions, location of EGIDIUS SLEGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EGIDIUS SLEGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EGIDIUS SLEGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EGIDIUS SLEGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EGIDIUS SLEGERS, employees, financial statistics.