ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA

Contactgegevens ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): B. Nolfstraat 20, KORTRIJK, 8500, België

Telefoon (phone): 3256224237 3256224237

Fax (fax): 3256201964 3256201964

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA
Products information ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04964416503
Ondernemingsnummer: 7410797119
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA
Addition kinds of activities for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA

1041. Gouden ertsen | Gold ores
6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
824900. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair

Werken bij ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. Laat een reactie achter voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. Leave a respond for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA. ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA
Location of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: POSTZ. 'T LAND VAN RODE | BOGAERTS | LECOURT | PETER PEETERS | Full Motion - Interactive Prod

Other related companies as ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA: POSTZ. 'T LAND VAN RODE | BOGAERTS | LECOURT | PETER PEETERS | Full Motion - Interactive Prod

ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04964416503. Het bedrijf ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA bevindt zich op het adres: B. Nolfstraat 20, KORTRIJK, 8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, openstaande posities, locatie van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, company assigned to the tax number BE04964416503. The company ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is located at the address: B. Nolfstraat 20, KORTRIJK, 8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA were not found.
The main activity of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, open positions, location of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT BVBA, employees, financial statistics.