BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV
Private companiesNational Security and International Affairs • BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV

Contactgegevens BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Scheldelaan 470 2040 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-69-03-00 32-35-69-03-00

Fax (fax): 32-35-69-05-05 32-35-69-05-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV
Products information BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE07937866210
Ondernemingsnummer: 9463592529
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
33660203. Propellers, schip: cast bronze | Propellers, ship: cast bronze
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
42210100. Lift opslag | Elevator storage
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. Leave a respond for BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV. BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV
Location of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: CINDY DECLERCQ | R.B. Trading NV-SA | Geuzenhof NV | ANDR?E GOBERT | JOMA

Other related companies as BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV: CINDY DECLERCQ | R.B. Trading NV-SA | Geuzenhof NV | ANDR?E GOBERT | JOMA

BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07937866210. Het bedrijf BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Scheldelaan 470 2040 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV op de kaart.

BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE07937866210. The company BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is located at the address: Scheldelaan 470 2040 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV were not found.
The main activity of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, open positions, location of BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREBUILD ALGEMEEN BOUWBEDRIJF NV, employees, financial statistics.