FE. SELECTA-BELGISTAR

Contactgegevens FE. SELECTA-BELGISTAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. SELECTA-BELGISTAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. SELECTA-BELGISTAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS-SEIGNEUR-ISAAC 53; 1421; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23842365 (+32-23842365) 23842365 (+32-23842365)

Fax (fax): +32 (14) 670-58-20 +32 (14) 670-58-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. SELECTA-BELGISTAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. SELECTA-BELGISTAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. SELECTA-BELGISTAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. SELECTA-BELGISTAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. SELECTA-BELGISTAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. SELECTA-BELGISTAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. SELECTA-BELGISTAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. SELECTA-BELGISTAR
Products information FE. SELECTA-BELGISTAR

BTW identificatienummer (tax): BE06358032226
Ondernemingsnummer: 9087860107
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. SELECTA-BELGISTAR
(Get full report from official database of BE for FE. SELECTA-BELGISTAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. SELECTA-BELGISTAR
Addition kinds of activities for FE. SELECTA-BELGISTAR

353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
35110203. Stoommachines | Steam engines
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
38510109. Bril | Spectacles
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
51490500. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea

Werken bij FE. SELECTA-BELGISTAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. SELECTA-BELGISTAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. SELECTA-BELGISTAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. SELECTA-BELGISTAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van FE. SELECTA-BELGISTAR in sociale netwerken
Look for responds of FE. SELECTA-BELGISTAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. SELECTA-BELGISTAR. Laat een reactie achter voor FE. SELECTA-BELGISTAR. FE. SELECTA-BELGISTAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. SELECTA-BELGISTAR. Leave a respond for FE. SELECTA-BELGISTAR. FE. SELECTA-BELGISTAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. SELECTA-BELGISTAR op de google maps. Adres en contacten FE. SELECTA-BELGISTAR
Location of FE. SELECTA-BELGISTAR on the google maps. Address and contacts of FE. SELECTA-BELGISTAR

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. SELECTA-BELGISTAR FE. SELECTA-BELGISTAR: PANOS | LAURA VITTI | Michele | Sigma Sign BVBA | Morial BVBA

Other related companies as FE. SELECTA-BELGISTAR: PANOS | LAURA VITTI | Michele | Sigma Sign BVBA | Morial BVBA

FE. SELECTA-BELGISTAR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. SELECTA-BELGISTAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358032226. Het bedrijf FE. SELECTA-BELGISTAR bevindt zich op het adres: RUE BOIS-SEIGNEUR-ISAAC 53; 1421; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van FE. SELECTA-BELGISTAR is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. SELECTA-BELGISTAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. SELECTA-BELGISTAR, openstaande posities, locatie van FE. SELECTA-BELGISTAR op de kaart.

FE. SELECTA-BELGISTAR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. SELECTA-BELGISTAR, company assigned to the tax number BE06358032226. The company FE. SELECTA-BELGISTAR is located at the address: RUE BOIS-SEIGNEUR-ISAAC 53; 1421; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of FE. SELECTA-BELGISTAR is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. SELECTA-BELGISTAR is not available. You also can look at reviews of FE. SELECTA-BELGISTAR, open positions, location of FE. SELECTA-BELGISTAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. SELECTA-BELGISTAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. SELECTA-BELGISTAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. SELECTA-BELGISTAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. SELECTA-BELGISTAR, employees, financial statistics.