FABIAN VAN DE STEENE

Contactgegevens FABIAN VAN DE STEENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABIAN VAN DE STEENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABIAN VAN DE STEENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNOKSTRAAT 44; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 51688261 (+32-51688261) 51688261 (+32-51688261)

Fax (fax): +32 (53) 678-56-99 +32 (53) 678-56-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABIAN VAN DE STEENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABIAN VAN DE STEENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABIAN VAN DE STEENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABIAN VAN DE STEENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABIAN VAN DE STEENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABIAN VAN DE STEENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABIAN VAN DE STEENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABIAN VAN DE STEENE
Products information FABIAN VAN DE STEENE

BTW identificatienummer (tax): BE03007751464
Ondernemingsnummer: 5818878173
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABIAN VAN DE STEENE
(Get full report from official database of BE for FABIAN VAN DE STEENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABIAN VAN DE STEENE
Addition kinds of activities for FABIAN VAN DE STEENE

549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
63319902. Autoverzekering | Automobile insurance
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij FABIAN VAN DE STEENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABIAN VAN DE STEENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABIAN VAN DE STEENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABIAN VAN DE STEENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van FABIAN VAN DE STEENE in sociale netwerken
Look for responds of FABIAN VAN DE STEENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABIAN VAN DE STEENE. Laat een reactie achter voor FABIAN VAN DE STEENE. FABIAN VAN DE STEENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABIAN VAN DE STEENE. Leave a respond for FABIAN VAN DE STEENE. FABIAN VAN DE STEENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABIAN VAN DE STEENE op de google maps. Adres en contacten FABIAN VAN DE STEENE
Location of FABIAN VAN DE STEENE on the google maps. Address and contacts of FABIAN VAN DE STEENE

Andere gerelateerde bedrijven als come FABIAN VAN DE STEENE FABIAN VAN DE STEENE: BLANCH. LA LAVANDIبRE | SIGN LASER PARTNER | PATISSERIE GEORGES | Cabere | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as FABIAN VAN DE STEENE: BLANCH. LA LAVANDIبRE | SIGN LASER PARTNER | PATISSERIE GEORGES | Cabere | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

FABIAN VAN DE STEENE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABIAN VAN DE STEENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03007751464. Het bedrijf FABIAN VAN DE STEENE bevindt zich op het adres: KNOKSTRAAT 44; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van FABIAN VAN DE STEENE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABIAN VAN DE STEENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABIAN VAN DE STEENE, openstaande posities, locatie van FABIAN VAN DE STEENE op de kaart.

FABIAN VAN DE STEENE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABIAN VAN DE STEENE, company assigned to the tax number BE03007751464. The company FABIAN VAN DE STEENE is located at the address: KNOKSTRAAT 44; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of FABIAN VAN DE STEENE is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FABIAN VAN DE STEENE is not available. You also can look at reviews of FABIAN VAN DE STEENE, open positions, location of FABIAN VAN DE STEENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABIAN VAN DE STEENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABIAN VAN DE STEENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABIAN VAN DE STEENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABIAN VAN DE STEENE, employees, financial statistics.