BELGIAN ADVERTISING CV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BELGIAN ADVERTISING CV
Private companiesTobacco Products • BELGIAN ADVERTISING CV

Contactgegevens BELGIAN ADVERTISING CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN ADVERTISING CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN ADVERTISING CV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Westln. 149, Internal Postal Box 1 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-24-17-86 32-51-24-17-86

Fax (fax): 32-51-24-08-74 32-51-24-08-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN ADVERTISING CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN ADVERTISING CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN ADVERTISING CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN ADVERTISING CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN ADVERTISING CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN ADVERTISING CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN ADVERTISING CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN ADVERTISING CV
Products information BELGIAN ADVERTISING CV

BTW identificatienummer (tax): BE02173065185
Ondernemingsnummer: 7789001464
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BELGIAN ADVERTISING CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sun protection, interior and exterior

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN ADVERTISING CV
(Get full report from official database of BE for BELGIAN ADVERTISING CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN ADVERTISING CV
Addition kinds of activities for BELGIAN ADVERTISING CV

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
344606. Sierwerk | Ornamental metalwork
367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
07230504. Boommoeren (algemeen) hulling en schelpdiensten | Tree nuts (general) hulling and shelling services
51360104. Veters, mannen en jongens ' | Mittens, men's and boys'
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij BELGIAN ADVERTISING CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN ADVERTISING CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN ADVERTISING CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN ADVERTISING CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van BELGIAN ADVERTISING CV in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN ADVERTISING CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN ADVERTISING CV. Laat een reactie achter voor BELGIAN ADVERTISING CV. BELGIAN ADVERTISING CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN ADVERTISING CV. Leave a respond for BELGIAN ADVERTISING CV. BELGIAN ADVERTISING CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN ADVERTISING CV op de google maps. Adres en contacten BELGIAN ADVERTISING CV
Location of BELGIAN ADVERTISING CV on the google maps. Address and contacts of BELGIAN ADVERTISING CV

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN ADVERTISING CV BELGIAN ADVERTISING CV: De Deurwaerder B | Gaz Elek | Meyus D | KONVERT INTERIM | LAURENCE REMY

Other related companies as BELGIAN ADVERTISING CV: De Deurwaerder B | Gaz Elek | Meyus D | KONVERT INTERIM | LAURENCE REMY

BELGIAN ADVERTISING CV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN ADVERTISING CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02173065185. Het bedrijf BELGIAN ADVERTISING CV bevindt zich op het adres: Westln. 149, Internal Postal Box 1 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sun protection, interior and exterior. Producten gemaakt in BELGIAN ADVERTISING CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIAN ADVERTISING CV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN ADVERTISING CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN ADVERTISING CV, openstaande posities, locatie van BELGIAN ADVERTISING CV op de kaart.

BELGIAN ADVERTISING CV is a company, that was registered 2010 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is BELGIAN ADVERTISING CV, company assigned to the tax number BE02173065185. The company BELGIAN ADVERTISING CV is located at the address: Westln. 149, Internal Postal Box 1 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sun protection, interior and exterior. Products created in BELGIAN ADVERTISING CV were not found.
The main activity of BELGIAN ADVERTISING CV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN ADVERTISING CV is not available. You also can look at reviews of BELGIAN ADVERTISING CV, open positions, location of BELGIAN ADVERTISING CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN ADVERTISING CV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN ADVERTISING CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN ADVERTISING CV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN ADVERTISING CV, employees, financial statistics.