BAERT GEBROEDERS BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BAERT GEBROEDERS BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • BAERT GEBROEDERS BVBA

Contactgegevens BAERT GEBROEDERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAERT GEBROEDERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAERT GEBROEDERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedrijvenln. 8 9080 Lochristi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-45-94-31 32-93-45-94-31

Fax (fax): 32-93-45-95-65 32-93-45-95-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAERT GEBROEDERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAERT GEBROEDERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAERT GEBROEDERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAERT GEBROEDERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAERT GEBROEDERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAERT GEBROEDERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAERT GEBROEDERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAERT GEBROEDERS BVBA
Products information BAERT GEBROEDERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04017669677
Ondernemingsnummer: 6500305175
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BAERT GEBROEDERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roller shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAERT GEBROEDERS BVBA
(Get full report from official database of BE for BAERT GEBROEDERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAERT GEBROEDERS BVBA
Addition kinds of activities for BAERT GEBROEDERS BVBA

784100. Videobandverhuur | Video tape rental
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
35550100. Drukpersen | Printing presses
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
51999908. Canvas producten | Canvas products
86610115. Bisschoppelijke kerk | Episcopal church

Werken bij BAERT GEBROEDERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAERT GEBROEDERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAERT GEBROEDERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAERT GEBROEDERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van BAERT GEBROEDERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BAERT GEBROEDERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAERT GEBROEDERS BVBA. Laat een reactie achter voor BAERT GEBROEDERS BVBA. BAERT GEBROEDERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAERT GEBROEDERS BVBA. Leave a respond for BAERT GEBROEDERS BVBA. BAERT GEBROEDERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAERT GEBROEDERS BVBA op de google maps. Adres en contacten BAERT GEBROEDERS BVBA
Location of BAERT GEBROEDERS BVBA on the google maps. Address and contacts of BAERT GEBROEDERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAERT GEBROEDERS BVBA BAERT GEBROEDERS BVBA: COIFFURE CHRISTINE | Westhovens M | Horlait J | VRIJE KLEUTERSCHOOL | LUC DESNYDER

Other related companies as BAERT GEBROEDERS BVBA: COIFFURE CHRISTINE | Westhovens M | Horlait J | VRIJE KLEUTERSCHOOL | LUC DESNYDER

BAERT GEBROEDERS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAERT GEBROEDERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04017669677. Het bedrijf BAERT GEBROEDERS BVBA bevindt zich op het adres: Bedrijvenln. 8 9080 Lochristi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roller shutters. Producten gemaakt in BAERT GEBROEDERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAERT GEBROEDERS BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAERT GEBROEDERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAERT GEBROEDERS BVBA, openstaande posities, locatie van BAERT GEBROEDERS BVBA op de kaart.

BAERT GEBROEDERS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAERT GEBROEDERS BVBA, company assigned to the tax number BE04017669677. The company BAERT GEBROEDERS BVBA is located at the address: Bedrijvenln. 8 9080 Lochristi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roller shutters. Products created in BAERT GEBROEDERS BVBA were not found.
The main activity of BAERT GEBROEDERS BVBA is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAERT GEBROEDERS BVBA is not available. You also can look at reviews of BAERT GEBROEDERS BVBA, open positions, location of BAERT GEBROEDERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAERT GEBROEDERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAERT GEBROEDERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAERT GEBROEDERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAERT GEBROEDERS BVBA, employees, financial statistics.