ELIEN DEFFRASNES

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ELIEN DEFFRASNES
Private companiesMotion Pictures • ELIEN DEFFRASNES

Contactgegevens ELIEN DEFFRASNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIEN DEFFRASNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIEN DEFFRASNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHAUNY 6; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69858032 (+32-69858032) 69858032 (+32-69858032)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIEN DEFFRASNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIEN DEFFRASNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIEN DEFFRASNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIEN DEFFRASNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIEN DEFFRASNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIEN DEFFRASNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIEN DEFFRASNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIEN DEFFRASNES
Products information ELIEN DEFFRASNES

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIEN DEFFRASNES
(Get full report from official database of BE for ELIEN DEFFRASNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIEN DEFFRASNES
Addition kinds of activities for ELIEN DEFFRASNES

508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
27410601. Technische handleidingen: publicatie en drukwerk | Technical manuals: publishing and printing
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec

Werken bij ELIEN DEFFRASNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIEN DEFFRASNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIEN DEFFRASNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIEN DEFFRASNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van ELIEN DEFFRASNES in sociale netwerken
Look for responds of ELIEN DEFFRASNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIEN DEFFRASNES. Laat een reactie achter voor ELIEN DEFFRASNES. ELIEN DEFFRASNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIEN DEFFRASNES. Leave a respond for ELIEN DEFFRASNES. ELIEN DEFFRASNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIEN DEFFRASNES op de google maps. Adres en contacten ELIEN DEFFRASNES
Location of ELIEN DEFFRASNES on the google maps. Address and contacts of ELIEN DEFFRASNES

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIEN DEFFRASNES ELIEN DEFFRASNES: LINEA SHOP | ELS & KURT | PIERRE ZAEYTYDT | Y. MOLENAERS | WYETH-LEDERLE VACCINES

Other related companies as ELIEN DEFFRASNES: LINEA SHOP | ELS & KURT | PIERRE ZAEYTYDT | Y. MOLENAERS | WYETH-LEDERLE VACCINES

ELIEN DEFFRASNES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIEN DEFFRASNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf ELIEN DEFFRASNES bevindt zich op het adres: RUE DU CHAUNY 6; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ELIEN DEFFRASNES is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIEN DEFFRASNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIEN DEFFRASNES, openstaande posities, locatie van ELIEN DEFFRASNES op de kaart.

ELIEN DEFFRASNES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIEN DEFFRASNES, company assigned to the tax number BE05067687988. The company ELIEN DEFFRASNES is located at the address: RUE DU CHAUNY 6; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ELIEN DEFFRASNES is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIEN DEFFRASNES is not available. You also can look at reviews of ELIEN DEFFRASNES, open positions, location of ELIEN DEFFRASNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIEN DEFFRASNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIEN DEFFRASNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIEN DEFFRASNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIEN DEFFRASNES, employees, financial statistics.