ARDENNES CLOTURES SA

Contactgegevens ARDENNES CLOTURES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDENNES CLOTURES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDENNES CLOTURES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Wallons 44 4840 Welkenraedt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-88-36-66 32-87-88-36-66

Fax (fax): 32-87-85-81-09 32-87-85-81-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDENNES CLOTURES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDENNES CLOTURES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDENNES CLOTURES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDENNES CLOTURES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDENNES CLOTURES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDENNES CLOTURES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDENNES CLOTURES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDENNES CLOTURES SA
Products information ARDENNES CLOTURES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02261779785
Ondernemingsnummer: 7819488525
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ARDENNES CLOTURES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wrought iron

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDENNES CLOTURES SA
(Get full report from official database of BE for ARDENNES CLOTURES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDENNES CLOTURES SA
Addition kinds of activities for ARDENNES CLOTURES SA

3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
631100. Levensverzekering | Life insurance
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation

Werken bij ARDENNES CLOTURES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDENNES CLOTURES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDENNES CLOTURES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDENNES CLOTURES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van ARDENNES CLOTURES SA in sociale netwerken
Look for responds of ARDENNES CLOTURES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDENNES CLOTURES SA. Laat een reactie achter voor ARDENNES CLOTURES SA. ARDENNES CLOTURES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDENNES CLOTURES SA. Leave a respond for ARDENNES CLOTURES SA. ARDENNES CLOTURES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDENNES CLOTURES SA op de google maps. Adres en contacten ARDENNES CLOTURES SA
Location of ARDENNES CLOTURES SA on the google maps. Address and contacts of ARDENNES CLOTURES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDENNES CLOTURES SA ARDENNES CLOTURES SA: Conings-Roumans | COIFFURE JACQUES | FAUBEL MARIE-MARGUERITE | F. WIJNAKKER | TOP INTERIEUR

Other related companies as ARDENNES CLOTURES SA: Conings-Roumans | COIFFURE JACQUES | FAUBEL MARIE-MARGUERITE | F. WIJNAKKER | TOP INTERIEUR

ARDENNES CLOTURES SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARDENNES CLOTURES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02261779785. Het bedrijf ARDENNES CLOTURES SA bevindt zich op het adres: R. Des Wallons 44 4840 Welkenraedt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wrought iron. Producten gemaakt in ARDENNES CLOTURES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARDENNES CLOTURES SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDENNES CLOTURES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDENNES CLOTURES SA, openstaande posities, locatie van ARDENNES CLOTURES SA op de kaart.

ARDENNES CLOTURES SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARDENNES CLOTURES SA, company assigned to the tax number BE02261779785. The company ARDENNES CLOTURES SA is located at the address: R. Des Wallons 44 4840 Welkenraedt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wrought iron. Products created in ARDENNES CLOTURES SA were not found.
The main activity of ARDENNES CLOTURES SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDENNES CLOTURES SA is not available. You also can look at reviews of ARDENNES CLOTURES SA, open positions, location of ARDENNES CLOTURES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDENNES CLOTURES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDENNES CLOTURES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDENNES CLOTURES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDENNES CLOTURES SA, employees, financial statistics.