ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA

Contactgegevens ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Progrès 5 4821 Dison - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-40-68-68 32-22-40-68-68

Fax (fax): 32-87-31-44-76 32-87-31-44-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA
Products information ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07862609863
Ondernemingsnummer: 1440826416
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Underground work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA
(Get full report from official database of BE for ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA
Addition kinds of activities for ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA

243100. Millwork | Millwork
355502. Drukplaten | Printing plates
02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
37310103. Brandboten, gebouw en reparatie | Fireboats, building and repairing
38420103. Oordopjes | Ear plugs
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. Laat een reactie achter voor ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. Leave a respond for ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA. ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA op de google maps. Adres en contacten ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA
Location of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA on the google maps. Address and contacts of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: Du Saule (Librairie) | DE SNELLE VLUCHT | Scarpe Anna | DOMINO'S PIZZA | JACOBS SYNOPTIQUES

Other related companies as ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA: Du Saule (Librairie) | DE SNELLE VLUCHT | Scarpe Anna | DOMINO'S PIZZA | JACOBS SYNOPTIQUES

ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862609863. Het bedrijf ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA bevindt zich op het adres: Rue Du Progrès 5 4821 Dison - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Underground work - contractors. Producten gemaakt in ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, openstaande posities, locatie van ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA op de kaart.

ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, company assigned to the tax number BE07862609863. The company ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is located at the address: Rue Du Progrès 5 4821 Dison - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Underground work - contractors. Products created in ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA were not found.
The main activity of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA is not available. You also can look at reviews of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, open positions, location of ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS TOUSSAINT NYSSENNE SA, employees, financial statistics.