DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.
Private companiesFurniture and Fixtures • DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.

Contactgegevens DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSE STEENWEG 197; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278612 (+32-59278612) 59278612 (+32-59278612)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.
Products information DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.
(Get full report from official database of BE for DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.
Addition kinds of activities for DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.

33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
73380202. Openbare stenografen | Public stenographers

Werken bij DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. in sociale netwerken
Look for responds of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. Laat een reactie achter voor DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. Leave a respond for DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.. DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. op de google maps. Adres en contacten DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.
Location of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. on the google maps. Address and contacts of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.

Andere gerelateerde bedrijven als come DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: L'EPERVIER ROUGE | RED-LINE.PHOTOGRAPHY | DAGBLADHANDEL LYDIA | ALAIN TURCHET | Leemans P

Other related companies as DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D.: L'EPERVIER ROUGE | RED-LINE.PHOTOGRAPHY | DAGBLADHANDEL LYDIA | ALAIN TURCHET | Leemans P

DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSE STEENWEG 197; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., openstaande posities, locatie van DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. op de kaart.

DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., company assigned to the tax number BE05111358642. The company DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is located at the address: NIEUWPOORTSE STEENWEG 197; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. is not available. You also can look at reviews of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., open positions, location of DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEHAEMERS W.-DEHAEMERS D., employees, financial statistics.