RED-LINE.PHOTOGRAPHY

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • RED-LINE.PHOTOGRAPHY
Private companiesFurniture and Fixtures • RED-LINE.PHOTOGRAPHY

Contactgegevens RED-LINE.PHOTOGRAPHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RED-LINE.PHOTOGRAPHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RED-LINE.PHOTOGRAPHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PROVINCIALE 124; 1341; OTTIGNIES, België

Telefoon (phone): 10618111 (+32-10618111) 10618111 (+32-10618111)

Fax (fax): +32 (11) 701-20-35 +32 (11) 701-20-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RED-LINE.PHOTOGRAPHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RED-LINE.PHOTOGRAPHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RED-LINE.PHOTOGRAPHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RED-LINE.PHOTOGRAPHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RED-LINE.PHOTOGRAPHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RED-LINE.PHOTOGRAPHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RED-LINE.PHOTOGRAPHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RED-LINE.PHOTOGRAPHY
Products information RED-LINE.PHOTOGRAPHY

BTW identificatienummer (tax): BE03419464111
Ondernemingsnummer: 3034667968
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographie Aérienne.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RED-LINE.PHOTOGRAPHY
(Get full report from official database of BE for RED-LINE.PHOTOGRAPHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RED-LINE.PHOTOGRAPHY
Addition kinds of activities for RED-LINE.PHOTOGRAPHY

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
20529908. Graham crackers | Graham crackers
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
59999913. Ijs | Ice
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair

Werken bij RED-LINE.PHOTOGRAPHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RED-LINE.PHOTOGRAPHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RED-LINE.PHOTOGRAPHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RED-LINE.PHOTOGRAPHY. Looking for open vacancies in other companies

 • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

 • Kinderbegeleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

 • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

 • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

 • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

 • Residentieel Elektricien (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

 • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

 • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

 • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

Zoek naar antwoorden van RED-LINE.PHOTOGRAPHY in sociale netwerken
Look for responds of RED-LINE.PHOTOGRAPHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RED-LINE.PHOTOGRAPHY. Laat een reactie achter voor RED-LINE.PHOTOGRAPHY. RED-LINE.PHOTOGRAPHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RED-LINE.PHOTOGRAPHY. Leave a respond for RED-LINE.PHOTOGRAPHY. RED-LINE.PHOTOGRAPHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RED-LINE.PHOTOGRAPHY op de google maps. Adres en contacten RED-LINE.PHOTOGRAPHY
Location of RED-LINE.PHOTOGRAPHY on the google maps. Address and contacts of RED-LINE.PHOTOGRAPHY

Andere gerelateerde bedrijven als come RED-LINE.PHOTOGRAPHY RED-LINE.PHOTOGRAPHY: De Kroon | GILLEKENS & MOMMAERTS | BRUMAGNE PUBLICITE | Asas | ESPACE GALLO-ROMAIN

Other related companies as RED-LINE.PHOTOGRAPHY: De Kroon | GILLEKENS & MOMMAERTS | BRUMAGNE PUBLICITE | Asas | ESPACE GALLO-ROMAIN

RED-LINE.PHOTOGRAPHY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RED-LINE.PHOTOGRAPHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03419464111. Het bedrijf RED-LINE.PHOTOGRAPHY bevindt zich op het adres: AVENUE PROVINCIALE 124; 1341; OTTIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographie Aérienne..
De hoofdactiviteit van RED-LINE.PHOTOGRAPHY is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RED-LINE.PHOTOGRAPHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RED-LINE.PHOTOGRAPHY, openstaande posities, locatie van RED-LINE.PHOTOGRAPHY op de kaart.

RED-LINE.PHOTOGRAPHY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RED-LINE.PHOTOGRAPHY, company assigned to the tax number BE03419464111. The company RED-LINE.PHOTOGRAPHY is located at the address: AVENUE PROVINCIALE 124; 1341; OTTIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographie Aérienne..
The main activity of RED-LINE.PHOTOGRAPHY is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RED-LINE.PHOTOGRAPHY is not available. You also can look at reviews of RED-LINE.PHOTOGRAPHY, open positions, location of RED-LINE.PHOTOGRAPHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RED-LINE.PHOTOGRAPHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RED-LINE.PHOTOGRAPHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RED-LINE.PHOTOGRAPHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RED-LINE.PHOTOGRAPHY, employees, financial statistics.