ATELIERS TECNIBO NV

Contactgegevens ATELIERS TECNIBO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS TECNIBO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS TECNIBO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lusambostr. 55 1190 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-32-20-60 32-23-32-20-60

Fax (fax): 32-23-32-22-99 32-23-32-22-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS TECNIBO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS TECNIBO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS TECNIBO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS TECNIBO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS TECNIBO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS TECNIBO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS TECNIBO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS TECNIBO NV
Products information ATELIERS TECNIBO NV

BTW identificatienummer (tax): BE03498840332
Ondernemingsnummer: 7325103759
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ATELIERS TECNIBO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Partitions, movable

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS TECNIBO NV
(Get full report from official database of BE for ATELIERS TECNIBO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS TECNIBO NV
Addition kinds of activities for ATELIERS TECNIBO NV

245100. Mobiele huizen | Mobile homes
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
87340200. Product test laboratoria | Product testing laboratories

Werken bij ATELIERS TECNIBO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS TECNIBO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS TECNIBO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS TECNIBO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

Zoek naar antwoorden van ATELIERS TECNIBO NV in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS TECNIBO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS TECNIBO NV. Laat een reactie achter voor ATELIERS TECNIBO NV. ATELIERS TECNIBO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS TECNIBO NV. Leave a respond for ATELIERS TECNIBO NV. ATELIERS TECNIBO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS TECNIBO NV op de google maps. Adres en contacten ATELIERS TECNIBO NV
Location of ATELIERS TECNIBO NV on the google maps. Address and contacts of ATELIERS TECNIBO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS TECNIBO NV ATELIERS TECNIBO NV: GERMINAL | De Merlier | Timmermans E | World Studio's | JOANNES DAENS

Other related companies as ATELIERS TECNIBO NV: GERMINAL | De Merlier | Timmermans E | World Studio's | JOANNES DAENS

ATELIERS TECNIBO NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS TECNIBO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03498840332. Het bedrijf ATELIERS TECNIBO NV bevindt zich op het adres: Lusambostr. 55 1190 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Partitions, movable. Producten gemaakt in ATELIERS TECNIBO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIERS TECNIBO NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS TECNIBO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS TECNIBO NV, openstaande posities, locatie van ATELIERS TECNIBO NV op de kaart.

ATELIERS TECNIBO NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS TECNIBO NV, company assigned to the tax number BE03498840332. The company ATELIERS TECNIBO NV is located at the address: Lusambostr. 55 1190 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Partitions, movable. Products created in ATELIERS TECNIBO NV were not found.
The main activity of ATELIERS TECNIBO NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS TECNIBO NV is not available. You also can look at reviews of ATELIERS TECNIBO NV, open positions, location of ATELIERS TECNIBO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS TECNIBO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS TECNIBO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS TECNIBO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS TECNIBO NV, employees, financial statistics.