SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA
Private companiesChemicals and Allied Products • SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA

Contactgegevens SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zone Industr. De Latour 6760 Virton - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-57-92-60 32-63-57-92-60

Fax (fax): +32 (69) 683-18-62 +32 (69) 683-18-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA
Products information SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA

BTW identificatienummer (tax): BE07723907470
Ondernemingsnummer: 4095947265
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA
(Get full report from official database of BE for SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA
Addition kinds of activities for SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA

076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
28360502. venoms | Venoms
28690505. sorbitol | Sorbitol
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles
54410000. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

Zoek naar antwoorden van SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA in sociale netwerken
Look for responds of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. Laat een reactie achter voor SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. Leave a respond for SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA. SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA op de google maps. Adres en contacten SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA
Location of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA on the google maps. Address and contacts of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: ROLAND BRACKE & CO NV | Van Hove P | VID?ORAMA | W.C. DE RAPPE SPURTERS | CROUX B.

Other related companies as SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA: ROLAND BRACKE & CO NV | Van Hove P | VID?ORAMA | W.C. DE RAPPE SPURTERS | CROUX B.

SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07723907470. Het bedrijf SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA bevindt zich op het adres: Zone Industr. De Latour 6760 Virton - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, openstaande posities, locatie van SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA op de kaart.

SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, company assigned to the tax number BE07723907470. The company SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is located at the address: Zone Industr. De Latour 6760 Virton - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA were not found.
The main activity of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA is not available. You also can look at reviews of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, open positions, location of SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC D'ETUDE ET DE CONSTRUCTION EN LIQUIDATION SA, employees, financial statistics.