COURTOY BENOIT & BEAUDUIN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • COURTOY BENOIT & BEAUDUIN
Private companiesMiscellaneous Retail • COURTOY BENOIT & BEAUDUIN

Contactgegevens COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURTOY BENOIT & BEAUDUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE H?R?DIA 3; 4217; HERON, België

Telefoon (phone): 85714319 (+32-85714319) 85714319 (+32-85714319)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURTOY BENOIT & BEAUDUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURTOY BENOIT & BEAUDUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURTOY BENOIT & BEAUDUIN
Products information COURTOY BENOIT & BEAUDUIN

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURTOY BENOIT & BEAUDUIN
(Get full report from official database of BE for COURTOY BENOIT & BEAUDUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURTOY BENOIT & BEAUDUIN
Addition kinds of activities for COURTOY BENOIT & BEAUDUIN

32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
36310103. Gasbereik, binnenlands | Gas ranges, domestic
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
50850704. vlechten | Twine

Werken bij COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van COURTOY BENOIT & BEAUDUIN in sociale netwerken
Look for responds of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. Laat een reactie achter voor COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. COURTOY BENOIT & BEAUDUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. Leave a respond for COURTOY BENOIT & BEAUDUIN. COURTOY BENOIT & BEAUDUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURTOY BENOIT & BEAUDUIN op de google maps. Adres en contacten COURTOY BENOIT & BEAUDUIN
Location of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN on the google maps. Address and contacts of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come COURTOY BENOIT & BEAUDUIN COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: IMMO DONK | H?TEL PLAZA | Cabus Isabelle | JACQUES VANDOOREN | R?SIDENCE CLOS ST REMI

Other related companies as COURTOY BENOIT & BEAUDUIN: IMMO DONK | H?TEL PLAZA | Cabus Isabelle | JACQUES VANDOOREN | R?SIDENCE CLOS ST REMI

COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf COURTOY BENOIT & BEAUDUIN bevindt zich op het adres: RUE DE H?R?DIA 3; 4217; HERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, openstaande posities, locatie van COURTOY BENOIT & BEAUDUIN op de kaart.

COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, company assigned to the tax number BE06448394775. The company COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is located at the address: RUE DE H?R?DIA 3; 4217; HERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN is not available. You also can look at reviews of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, open positions, location of COURTOY BENOIT & BEAUDUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURTOY BENOIT & BEAUDUIN, employees, financial statistics.