CLAUDE GUILLAUME

Contactgegevens CLAUDE GUILLAUME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE GUILLAUME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE GUILLAUME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FOY 21; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61215746 (+32-61215746) 61215746 (+32-61215746)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE GUILLAUME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE GUILLAUME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE GUILLAUME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE GUILLAUME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE GUILLAUME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE GUILLAUME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE GUILLAUME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE GUILLAUME
Products information CLAUDE GUILLAUME

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE GUILLAUME
(Get full report from official database of BE for CLAUDE GUILLAUME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE GUILLAUME
Addition kinds of activities for CLAUDE GUILLAUME

20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
34529903. Machine toetsen | Machine keys
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians

Werken bij CLAUDE GUILLAUME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE GUILLAUME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE GUILLAUME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE GUILLAUME. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van CLAUDE GUILLAUME in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE GUILLAUME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE GUILLAUME. Laat een reactie achter voor CLAUDE GUILLAUME. CLAUDE GUILLAUME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE GUILLAUME. Leave a respond for CLAUDE GUILLAUME. CLAUDE GUILLAUME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE GUILLAUME op de google maps. Adres en contacten CLAUDE GUILLAUME
Location of CLAUDE GUILLAUME on the google maps. Address and contacts of CLAUDE GUILLAUME

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE GUILLAUME CLAUDE GUILLAUME: ART CORE LETTERING | NEW CLIPTOURS VOYAGES | MUTUALIT? CHR?TIENNE | MTC 13 | Memphis

Other related companies as CLAUDE GUILLAUME: ART CORE LETTERING | NEW CLIPTOURS VOYAGES | MUTUALIT? CHR?TIENNE | MTC 13 | Memphis

CLAUDE GUILLAUME is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE GUILLAUME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf CLAUDE GUILLAUME bevindt zich op het adres: FOY 21; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van CLAUDE GUILLAUME is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE GUILLAUME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE GUILLAUME, openstaande posities, locatie van CLAUDE GUILLAUME op de kaart.

CLAUDE GUILLAUME is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE GUILLAUME, company assigned to the tax number BE04366210937. The company CLAUDE GUILLAUME is located at the address: FOY 21; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of CLAUDE GUILLAUME is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE GUILLAUME is not available. You also can look at reviews of CLAUDE GUILLAUME, open positions, location of CLAUDE GUILLAUME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE GUILLAUME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE GUILLAUME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE GUILLAUME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE GUILLAUME, employees, financial statistics.