ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV
Private companiesCoal Mining • ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV

Contactgegevens ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnln. 49 2650 Edegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-44-35-15 32-36-44-35-15

Fax (fax): 32-36-44-50-04 32-36-44-50-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV
Products information ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV

BTW identificatienummer (tax): BE09701995849
Ondernemingsnummer: 9679748535
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restoration and renovation - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV

753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
25210201. Boekenkasten, kantoor: hout | Bookcases, office: wood
36439906. Trolley line materiaal, overhead | Trolley line material, overhead
55510000. Boothandelaars | Boat dealers
76290202. Elektrische meetinstrument reparatie en kalibratie | Electrical measuring instrument repair and calibration

Werken bij ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. Leave a respond for ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV. ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV
Location of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: Di Paolo | SWISS LIFE BELGIUM | De Wuiten | JUDO VAN TENDELOO | Moine (Le)

Other related companies as ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV: Di Paolo | SWISS LIFE BELGIUM | De Wuiten | JUDO VAN TENDELOO | Moine (Le)

ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09701995849. Het bedrijf ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnln. 49 2650 Edegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restoration and renovation - contractors. Producten gemaakt in ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV op de kaart.

ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, company assigned to the tax number BE09701995849. The company ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is located at the address: Prins Boudewijnln. 49 2650 Edegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restoration and renovation - contractors. Products created in ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV were not found.
The main activity of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, open positions, location of ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE AANNEMINGEN MERCKX NV, employees, financial statistics.