ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV
Private companiesTobacco Products • ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV

Contactgegevens ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Everhoek 2 2520 Ranst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-84-30-30 32-33-84-30-30

Fax (fax): 32-33-84-29-20 32-33-84-29-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV
Products information ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03500762939
Ondernemingsnummer: 6183349609
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV

305302. Inpak materiaal | Packing materials
355604. Drankmachines | Beverage machinery
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales

Werken bij ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. Leave a respond for ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV. ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV
Location of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: KINGSPAN DOOR COMPONENTS SA | W. VAN DE SANDE | AGENCE MARITIME MINNE | FLANDERS SHIP REPAIR | IGNACE DE CORT

Other related companies as ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV: KINGSPAN DOOR COMPONENTS SA | W. VAN DE SANDE | AGENCE MARITIME MINNE | FLANDERS SHIP REPAIR | IGNACE DE CORT

ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03500762939. Het bedrijf ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV bevindt zich op het adres: Everhoek 2 2520 Ranst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV op de kaart.

ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, company assigned to the tax number BE03500762939. The company ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is located at the address: Everhoek 2 2520 Ranst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV were not found.
The main activity of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, open positions, location of ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE BOUWONDERNEMING SMITS NV, employees, financial statistics.