BENOIT HOUSSA

Particuliere bedrijvenBosbouw • BENOIT HOUSSA
Private companiesForestry • BENOIT HOUSSA

Contactgegevens BENOIT HOUSSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENOIT HOUSSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENOIT HOUSSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LA BARRI?RE 66; 6971; TENNEVILLE, België

Telefoon (phone): 84455058 (+32-84455058) 84455058 (+32-84455058)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENOIT HOUSSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENOIT HOUSSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENOIT HOUSSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENOIT HOUSSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENOIT HOUSSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENOIT HOUSSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENOIT HOUSSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENOIT HOUSSA
Products information BENOIT HOUSSA

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENOIT HOUSSA
(Get full report from official database of BE for BENOIT HOUSSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENOIT HOUSSA
Addition kinds of activities for BENOIT HOUSSA

371500. Vrachtwagens | Truck trailers
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only

Werken bij BENOIT HOUSSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENOIT HOUSSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENOIT HOUSSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENOIT HOUSSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van BENOIT HOUSSA in sociale netwerken
Look for responds of BENOIT HOUSSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENOIT HOUSSA. Laat een reactie achter voor BENOIT HOUSSA. BENOIT HOUSSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENOIT HOUSSA. Leave a respond for BENOIT HOUSSA. BENOIT HOUSSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENOIT HOUSSA op de google maps. Adres en contacten BENOIT HOUSSA
Location of BENOIT HOUSSA on the google maps. Address and contacts of BENOIT HOUSSA

Andere gerelateerde bedrijven als come BENOIT HOUSSA BENOIT HOUSSA: PATRICK PACKET | EURO-BATIM | LUCIEN LUNSKENS | Arco-H | Kathenis P

Other related companies as BENOIT HOUSSA: PATRICK PACKET | EURO-BATIM | LUCIEN LUNSKENS | Arco-H | Kathenis P

BENOIT HOUSSA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENOIT HOUSSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf BENOIT HOUSSA bevindt zich op het adres: ROUTE DE LA BARRI?RE 66; 6971; TENNEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van BENOIT HOUSSA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENOIT HOUSSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENOIT HOUSSA, openstaande posities, locatie van BENOIT HOUSSA op de kaart.

BENOIT HOUSSA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENOIT HOUSSA, company assigned to the tax number BE06211914062. The company BENOIT HOUSSA is located at the address: ROUTE DE LA BARRI?RE 66; 6971; TENNEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of BENOIT HOUSSA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BENOIT HOUSSA is not available. You also can look at reviews of BENOIT HOUSSA, open positions, location of BENOIT HOUSSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENOIT HOUSSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENOIT HOUSSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENOIT HOUSSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENOIT HOUSSA, employees, financial statistics.