ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA

Contactgegevens ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudstrijdersstr. 133 1880 Kapelle-Op-Den-Bos - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-71-10-86 32-15-71-10-86

Fax (fax): 32-15-71-41-66 32-15-71-41-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA
Products information ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04705963134
Ondernemingsnummer: 2752319335
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA
Addition kinds of activities for ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA

301101. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
38610311. Fotoflash apparatuur, behalve lampen | Photoflash equipment, except lamps
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
51119903. Schrijfpapier | Writing paper
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec

Werken bij ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. Leave a respond for ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA. ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA
Location of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: CHRISTIAAN VERBEKEN | BATTARD | LA FRASCA | BLAISE GHESQUIERE | RENOBAD BELGI?

Other related companies as ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA: CHRISTIAAN VERBEKEN | BATTARD | LA FRASCA | BLAISE GHESQUIERE | RENOBAD BELGI?

ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04705963134. Het bedrijf ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA bevindt zich op het adres: Oudstrijdersstr. 133 1880 Kapelle-Op-Den-Bos - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA op de kaart.

ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, company assigned to the tax number BE04705963134. The company ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is located at the address: Oudstrijdersstr. 133 1880 Kapelle-Op-Den-Bos - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA were not found.
The main activity of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, open positions, location of ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE BOUWONDERNEMING CASIER BVBA, employees, financial statistics.