ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV
Private companiesTransportation Equipment • ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV

Contactgegevens ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rechtstr. 428 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-53-80-50 32-93-53-80-50

Fax (fax): 32-93-53-80-53 32-93-53-80-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV
Products information ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV

BTW identificatienummer (tax): BE02450469970
Ondernemingsnummer: 2478759765
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV
Addition kinds of activities for ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV

873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
31610102. Schoenkits | Shoe kits
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
53110000. Warenhuizen | Department stores
58120315. Snackwinkel | Snack shop

Werken bij ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. Leave a respond for ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV. ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV
Location of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: SPAARKREDIET | Van Bever L | GINO TANGHE | B.I.S.-Conseil | LE M?L?ZE

Other related companies as ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV: SPAARKREDIET | Van Bever L | GINO TANGHE | B.I.S.-Conseil | LE M?L?ZE

ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02450469970. Het bedrijf ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV bevindt zich op het adres: Rechtstr. 428 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV op de kaart.

ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, company assigned to the tax number BE02450469970. The company ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is located at the address: Rechtstr. 428 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV were not found.
The main activity of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, open positions, location of ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN METAALCONSTRUCTIEBEDRYF NV, employees, financial statistics.