ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA

Contactgegevens ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Zeventorensstraat 8310 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-35-41-22 32-50-35-41-22

Fax (fax): 32-50-37-21-90 32-50-37-21-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA
Products information ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06392364501
Ondernemingsnummer: 7985107421
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA
Addition kinds of activities for ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA

2067. Kauwgom | Chewing gum
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

Zoek naar antwoorden van ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. Laat een reactie achter voor ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. Leave a respond for ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA. ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA
Location of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: Brigitte G | SLAGERIJ JOS | MAISON MULTI-SPORTS | STUDIO ARABESQUE | SOL ET FILS

Other related companies as ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA: Brigitte G | SLAGERIJ JOS | MAISON MULTI-SPORTS | STUDIO ARABESQUE | SOL ET FILS

ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392364501. Het bedrijf ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA bevindt zich op het adres: Zeventorensstraat 8310 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, openstaande posities, locatie van ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA op de kaart.

ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, company assigned to the tax number BE06392364501. The company ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is located at the address: Zeventorensstraat 8310 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA were not found.
The main activity of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, open positions, location of ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG.ONDERNEMINGEN LAMOTE BVBA, employees, financial statistics.