ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV
Private companiesAgricultural Services • ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV

Contactgegevens ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Nijverheidsstr. 106 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-55-15-15 32-33-55-15-15

Fax (fax): 32-33-54-10-20 32-33-54-10-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV
Products information ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE02849822998
Ondernemingsnummer: 1891540527
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV
(Get full report from official database of BE for ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV
Addition kinds of activities for ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV

333100. Primaire koper | Primary copper
523101. Glas | Glass
15420401. Bankbouw | Bank building construction
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
34829901. Cartridge gevallen voor munitie, 30 mm. | Cartridge cases for ammunition, 30 mm. and below
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
39520104. India inkt | India ink

Werken bij ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Magazijnier/containerbouwer m/v te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het opbouwen van containers (ijzeren winkelkarren) die gebruikt worden voor het rondhalen van bestellingen. Het betreft fysiek werk waarbij handigheid vereist is. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden voor taken als laden/lossen, retour, ...

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

Zoek naar antwoorden van ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. Laat een reactie achter voor ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. Leave a respond for ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV. ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV op de google maps. Adres en contacten ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV
Location of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV on the google maps. Address and contacts of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: Jans | Hair Fashion | MARINA | DOG PHONE SERVICE. | MICHEL DEPRETZ

Other related companies as ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV: Jans | Hair Fashion | MARINA | DOG PHONE SERVICE. | MICHEL DEPRETZ

ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849822998. Het bedrijf ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstr. 106 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, openstaande posities, locatie van ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV op de kaart.

ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is a company, that was registered 2006 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, company assigned to the tax number BE02849822998. The company ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is located at the address: Nijverheidsstr. 106 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV were not found.
The main activity of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV is not available. You also can look at reviews of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, open positions, location of ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG BOUWONDERN COGGHE & CO NV, employees, financial statistics.