ANIKETTE

Contactgegevens ANIKETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANIKETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANIKETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REINE DE HONGRIE 141; 7061; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 65730125 (+32-65730125) 65730125 (+32-65730125)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANIKETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANIKETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANIKETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANIKETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANIKETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANIKETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANIKETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANIKETTE
Products information ANIKETTE

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANIKETTE
(Get full report from official database of BE for ANIKETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANIKETTE
Addition kinds of activities for ANIKETTE

12419902. Bituminous coal mining services, contract basis | Bituminous coal mining services, contract basis
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
29110405. Paraffine | Paraffin wax
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
35560300. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
39539908. Stencils, schilderij en markering | Stencils, painting and marking
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
50830000. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery

Werken bij ANIKETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANIKETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANIKETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANIKETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van ANIKETTE in sociale netwerken
Look for responds of ANIKETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANIKETTE. Laat een reactie achter voor ANIKETTE. ANIKETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANIKETTE. Leave a respond for ANIKETTE. ANIKETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANIKETTE op de google maps. Adres en contacten ANIKETTE
Location of ANIKETTE on the google maps. Address and contacts of ANIKETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANIKETTE ANIKETTE: ROOBAERT | TEAROOM HEKSENKETEL | ROGER ERNOUX | HUIS ZIG-ZAG | Art Project

Other related companies as ANIKETTE: ROOBAERT | TEAROOM HEKSENKETEL | ROGER ERNOUX | HUIS ZIG-ZAG | Art Project

ANIKETTE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANIKETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf ANIKETTE bevindt zich op het adres: RUE REINE DE HONGRIE 141; 7061; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van ANIKETTE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANIKETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANIKETTE, openstaande posities, locatie van ANIKETTE op de kaart.

ANIKETTE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANIKETTE, company assigned to the tax number BE08452850341. The company ANIKETTE is located at the address: RUE REINE DE HONGRIE 141; 7061; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of ANIKETTE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANIKETTE is not available. You also can look at reviews of ANIKETTE, open positions, location of ANIKETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANIKETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANIKETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANIKETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANIKETTE, employees, financial statistics.