ANDRE TIRIONS

Contactgegevens ANDRE TIRIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE TIRIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE TIRIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSTRAAT 12; 3450; GEETBETS, België

Telefoon (phone): 11587801 (+32-11587801) 11587801 (+32-11587801)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE TIRIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE TIRIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE TIRIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE TIRIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE TIRIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE TIRIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE TIRIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE TIRIONS
Products information ANDRE TIRIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE TIRIONS
(Get full report from official database of BE for ANDRE TIRIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE TIRIONS
Addition kinds of activities for ANDRE TIRIONS

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment
51590203. Mules | Mules
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair

Werken bij ANDRE TIRIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE TIRIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE TIRIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE TIRIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van ANDRE TIRIONS in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE TIRIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE TIRIONS. Laat een reactie achter voor ANDRE TIRIONS. ANDRE TIRIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE TIRIONS. Leave a respond for ANDRE TIRIONS. ANDRE TIRIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE TIRIONS op de google maps. Adres en contacten ANDRE TIRIONS
Location of ANDRE TIRIONS on the google maps. Address and contacts of ANDRE TIRIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE TIRIONS ANDRE TIRIONS: Hair & Beauty Center | PRINT SERVICE | Henaux Charles | NICK STRENG | De Keyser

Other related companies as ANDRE TIRIONS: Hair & Beauty Center | PRINT SERVICE | Henaux Charles | NICK STRENG | De Keyser

ANDRE TIRIONS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE TIRIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf ANDRE TIRIONS bevindt zich op het adres: BERGENSTRAAT 12; 3450; GEETBETS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van ANDRE TIRIONS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE TIRIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE TIRIONS, openstaande posities, locatie van ANDRE TIRIONS op de kaart.

ANDRE TIRIONS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE TIRIONS, company assigned to the tax number BE06585174560. The company ANDRE TIRIONS is located at the address: BERGENSTRAAT 12; 3450; GEETBETS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of ANDRE TIRIONS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE TIRIONS is not available. You also can look at reviews of ANDRE TIRIONS, open positions, location of ANDRE TIRIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE TIRIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE TIRIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE TIRIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE TIRIONS, employees, financial statistics.