ANDRE MAIRESSE

Contactgegevens ANDRE MAIRESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE MAIRESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE MAIRESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT ANSIAU 3; 7061; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 65728318 (+32-65728318) 65728318 (+32-65728318)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE MAIRESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE MAIRESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE MAIRESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE MAIRESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE MAIRESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE MAIRESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE MAIRESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE MAIRESSE
Products information ANDRE MAIRESSE

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE MAIRESSE
(Get full report from official database of BE for ANDRE MAIRESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE MAIRESSE
Addition kinds of activities for ANDRE MAIRESSE

231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
28910200. lijmen | Adhesives
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
34339900. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical

Werken bij ANDRE MAIRESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE MAIRESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE MAIRESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE MAIRESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van ANDRE MAIRESSE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE MAIRESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE MAIRESSE. Laat een reactie achter voor ANDRE MAIRESSE. ANDRE MAIRESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE MAIRESSE. Leave a respond for ANDRE MAIRESSE. ANDRE MAIRESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE MAIRESSE op de google maps. Adres en contacten ANDRE MAIRESSE
Location of ANDRE MAIRESSE on the google maps. Address and contacts of ANDRE MAIRESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE MAIRESSE ANDRE MAIRESSE: INSTITUUT NEFERTITI | Reynier G | YVETTE WOUTERS | JEAN TOUSSAINT | RUSTHUIS ST.ANNA

Other related companies as ANDRE MAIRESSE: INSTITUUT NEFERTITI | Reynier G | YVETTE WOUTERS | JEAN TOUSSAINT | RUSTHUIS ST.ANNA

ANDRE MAIRESSE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE MAIRESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf ANDRE MAIRESSE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT ANSIAU 3; 7061; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ANDRE MAIRESSE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE MAIRESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE MAIRESSE, openstaande posities, locatie van ANDRE MAIRESSE op de kaart.

ANDRE MAIRESSE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE MAIRESSE, company assigned to the tax number BE04870208740. The company ANDRE MAIRESSE is located at the address: RUE ALBERT ANSIAU 3; 7061; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ANDRE MAIRESSE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE MAIRESSE is not available. You also can look at reviews of ANDRE MAIRESSE, open positions, location of ANDRE MAIRESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE MAIRESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE MAIRESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE MAIRESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE MAIRESSE, employees, financial statistics.