RUSTHUIS ST.ANNA

Contactgegevens RUSTHUIS ST.ANNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS ST.ANNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS ST.ANNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTKERKESTRAAT 66; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59290872 (+32-59290872) 59290872 (+32-59290872)

Fax (fax): +32 (58) 220-13-65 +32 (58) 220-13-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS ST.ANNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS ST.ANNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS ST.ANNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS ST.ANNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS ST.ANNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS ST.ANNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS ST.ANNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS ST.ANNA
Products information RUSTHUIS ST.ANNA

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS ST.ANNA
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS ST.ANNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS ST.ANNA
Addition kinds of activities for RUSTHUIS ST.ANNA

281600. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij RUSTHUIS ST.ANNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS ST.ANNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS ST.ANNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS ST.ANNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Tuinarbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS ST.ANNA in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS ST.ANNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS ST.ANNA. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS ST.ANNA. RUSTHUIS ST.ANNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS ST.ANNA. Leave a respond for RUSTHUIS ST.ANNA. RUSTHUIS ST.ANNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS ST.ANNA op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS ST.ANNA
Location of RUSTHUIS ST.ANNA on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS ST.ANNA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS ST.ANNA RUSTHUIS ST.ANNA: SOCIETE DE TRAVAUX DE GIVRY SA | DAPHNE | DREAM FASHION | VRIJE BASISSCHOOL | P?TISSERIE CHEZ EMILE

Other related companies as RUSTHUIS ST.ANNA: SOCIETE DE TRAVAUX DE GIVRY SA | DAPHNE | DREAM FASHION | VRIJE BASISSCHOOL | P?TISSERIE CHEZ EMILE

RUSTHUIS ST.ANNA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS ST.ANNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf RUSTHUIS ST.ANNA bevindt zich op het adres: WESTKERKESTRAAT 66; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS ST.ANNA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS ST.ANNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS ST.ANNA, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS ST.ANNA op de kaart.

RUSTHUIS ST.ANNA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS ST.ANNA, company assigned to the tax number BE01858032226. The company RUSTHUIS ST.ANNA is located at the address: WESTKERKESTRAAT 66; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS ST.ANNA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS ST.ANNA is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS ST.ANNA, open positions, location of RUSTHUIS ST.ANNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS ST.ANNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS ST.ANNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS ST.ANNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS ST.ANNA, employees, financial statistics.