AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN

Contactgegevens AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Op Ravels 282, Internal Postal Box 2 2360 Oud-Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-55-17-83 32-14-55-17-83

Fax (fax): 32-14-42-03-01 32-14-42-03-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN
Products information AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06622253417
Ondernemingsnummer: 1321075439
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN
(Get full report from official database of BE for AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN
Addition kinds of activities for AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
20920101. Chowders, vis en zeevruchten: bevroren | Chowders, fish and seafood: frozen
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting

Werken bij AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. Laat een reactie achter voor AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. Leave a respond for AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN. AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN op de google maps. Adres en contacten AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN
Location of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN on the google maps. Address and contacts of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: HUIS CARESS | Kollebloem (De) | GERARD BOGAERT | ALFA LICHT | Union Industrielle De Tournai SA

Other related companies as AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN: HUIS CARESS | Kollebloem (De) | GERARD BOGAERT | ALFA LICHT | Union Industrielle De Tournai SA

AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06622253417. Het bedrijf AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN bevindt zich op het adres: Steenweg Op Ravels 282, Internal Postal Box 2 2360 Oud-Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, openstaande posities, locatie van AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN op de kaart.

AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, company assigned to the tax number BE06622253417. The company AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is located at the address: Steenweg Op Ravels 282, Internal Postal Box 2 2360 Oud-Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN were not found.
The main activity of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN is not available. You also can look at reviews of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, open positions, location of AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC'S ACC EN BEL. - VAN GISBERGEN, employees, financial statistics.