ALFONS VANHERCK

Contactgegevens ALFONS VANHERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS VANHERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS VANHERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOKSENTSTRAAT 38; 3941; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11632820 (+32-11632820) 11632820 (+32-11632820)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS VANHERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS VANHERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS VANHERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS VANHERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS VANHERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS VANHERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS VANHERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS VANHERCK
Products information ALFONS VANHERCK

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS VANHERCK
(Get full report from official database of BE for ALFONS VANHERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS VANHERCK
Addition kinds of activities for ALFONS VANHERCK

20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places
60119900. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij ALFONS VANHERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS VANHERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS VANHERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS VANHERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van ALFONS VANHERCK in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS VANHERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS VANHERCK. Laat een reactie achter voor ALFONS VANHERCK. ALFONS VANHERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS VANHERCK. Leave a respond for ALFONS VANHERCK. ALFONS VANHERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS VANHERCK op de google maps. Adres en contacten ALFONS VANHERCK
Location of ALFONS VANHERCK on the google maps. Address and contacts of ALFONS VANHERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS VANHERCK ALFONS VANHERCK: BRAEM - MARTENS & ZN | PAVILLONS POURTOIS | GO?TESS | Courte Agn猫s | CLINIQUE PSYCHOL DE L'ADULTE

Other related companies as ALFONS VANHERCK: BRAEM - MARTENS & ZN | PAVILLONS POURTOIS | GO?TESS | Courte Agn猫s | CLINIQUE PSYCHOL DE L'ADULTE

ALFONS VANHERCK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS VANHERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf ALFONS VANHERCK bevindt zich op het adres: HOKSENTSTRAAT 38; 3941; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ALFONS VANHERCK is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS VANHERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS VANHERCK, openstaande posities, locatie van ALFONS VANHERCK op de kaart.

ALFONS VANHERCK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS VANHERCK, company assigned to the tax number BE03219787597. The company ALFONS VANHERCK is located at the address: HOKSENTSTRAAT 38; 3941; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ALFONS VANHERCK is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS VANHERCK is not available. You also can look at reviews of ALFONS VANHERCK, open positions, location of ALFONS VANHERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS VANHERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS VANHERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS VANHERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS VANHERCK, employees, financial statistics.