ALBERT VAN HOEY

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ALBERT VAN HOEY
Private companiesMotion Pictures • ALBERT VAN HOEY

Contactgegevens ALBERT VAN HOEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT VAN HOEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT VAN HOEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVERMOLENSTRAAT 103; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37723402 (+32-37723402) 37723402 (+32-37723402)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT VAN HOEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT VAN HOEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT VAN HOEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT VAN HOEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT VAN HOEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT VAN HOEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT VAN HOEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT VAN HOEY
Products information ALBERT VAN HOEY

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT VAN HOEY
(Get full report from official database of BE for ALBERT VAN HOEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT VAN HOEY
Addition kinds of activities for ALBERT VAN HOEY

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
24490200. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij ALBERT VAN HOEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT VAN HOEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT VAN HOEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT VAN HOEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van ALBERT VAN HOEY in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT VAN HOEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT VAN HOEY. Laat een reactie achter voor ALBERT VAN HOEY. ALBERT VAN HOEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT VAN HOEY. Leave a respond for ALBERT VAN HOEY. ALBERT VAN HOEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT VAN HOEY op de google maps. Adres en contacten ALBERT VAN HOEY
Location of ALBERT VAN HOEY on the google maps. Address and contacts of ALBERT VAN HOEY

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT VAN HOEY ALBERT VAN HOEY: Coopmans L | LE MATIGNON | Van Dyck M | VAN LAERE & CNOCKAERT | MARC VAN MOER

Other related companies as ALBERT VAN HOEY: Coopmans L | LE MATIGNON | Van Dyck M | VAN LAERE & CNOCKAERT | MARC VAN MOER

ALBERT VAN HOEY is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT VAN HOEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf ALBERT VAN HOEY bevindt zich op het adres: GAVERMOLENSTRAAT 103; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ALBERT VAN HOEY is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT VAN HOEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT VAN HOEY, openstaande posities, locatie van ALBERT VAN HOEY op de kaart.

ALBERT VAN HOEY is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT VAN HOEY, company assigned to the tax number BE04232727050. The company ALBERT VAN HOEY is located at the address: GAVERMOLENSTRAAT 103; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ALBERT VAN HOEY is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT VAN HOEY is not available. You also can look at reviews of ALBERT VAN HOEY, open positions, location of ALBERT VAN HOEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT VAN HOEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT VAN HOEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT VAN HOEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT VAN HOEY, employees, financial statistics.