A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA
Private companiesChemicals and Allied Products • A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA

Contactgegevens A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Louise 335 1050 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-41-55-48 32-22-41-55-48

Fax (fax): 32-22-45-69-12 32-22-45-69-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA
Products information A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09013427734
Ondernemingsnummer: 5876556396
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA
(Get full report from official database of BE for A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA
Addition kinds of activities for A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA

28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
50850502. Gears | Gears
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand

Werken bij A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. Laat een reactie achter voor A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. Leave a respond for A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA. A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA op de google maps. Adres en contacten A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA
Location of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA on the google maps. Address and contacts of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: D.D. MARIN | Gazetje ('t) | J. DEWINT | PERSONHYFINA | DE WALSCHE KATTY

Other related companies as A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA: D.D. MARIN | Gazetje ('t) | J. DEWINT | PERSONHYFINA | DE WALSCHE KATTY

A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09013427734. Het bedrijf A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA bevindt zich op het adres: Av. Louise 335 1050 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, openstaande posities, locatie van A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA op de kaart.

A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, company assigned to the tax number BE09013427734. The company A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is located at the address: Av. Louise 335 1050 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA were not found.
The main activity of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA is not available. You also can look at reviews of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, open positions, location of A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.R./ AMENAG TRAV RENOVATIONS SA, employees, financial statistics.