?T DIERENWINKELTJE

Contactgegevens ?T DIERENWINKELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T DIERENWINKELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T DIERENWINKELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSESTRAAT 110; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36050232 (+32-36050232) 36050232 (+32-36050232)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T DIERENWINKELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T DIERENWINKELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T DIERENWINKELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T DIERENWINKELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T DIERENWINKELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T DIERENWINKELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T DIERENWINKELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T DIERENWINKELTJE
Products information ?T DIERENWINKELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Animaux: Chiens.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T DIERENWINKELTJE
(Get full report from official database of BE for ?T DIERENWINKELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T DIERENWINKELTJE
Addition kinds of activities for ?T DIERENWINKELTJE

20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies

Werken bij ?T DIERENWINKELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T DIERENWINKELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T DIERENWINKELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T DIERENWINKELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Verkoper (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van ?T DIERENWINKELTJE in sociale netwerken
Look for responds of ?T DIERENWINKELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T DIERENWINKELTJE. Laat een reactie achter voor ?T DIERENWINKELTJE. ?T DIERENWINKELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T DIERENWINKELTJE. Leave a respond for ?T DIERENWINKELTJE. ?T DIERENWINKELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T DIERENWINKELTJE op de google maps. Adres en contacten ?T DIERENWINKELTJE
Location of ?T DIERENWINKELTJE on the google maps. Address and contacts of ?T DIERENWINKELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T DIERENWINKELTJE ?T DIERENWINKELTJE: Eco-Plus | A.A.P.R. | CARROSSERIE GOMMEREN | Berry K | V. HEBDA

Other related companies as ?T DIERENWINKELTJE: Eco-Plus | A.A.P.R. | CARROSSERIE GOMMEREN | Berry K | V. HEBDA

?T DIERENWINKELTJE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T DIERENWINKELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf ?T DIERENWINKELTJE bevindt zich op het adres: KAPELSESTRAAT 110; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Lijst met producten zijn Animaux: Chiens..
De hoofdactiviteit van ?T DIERENWINKELTJE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T DIERENWINKELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T DIERENWINKELTJE, openstaande posities, locatie van ?T DIERENWINKELTJE op de kaart.

?T DIERENWINKELTJE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T DIERENWINKELTJE, company assigned to the tax number BE07497863769. The company ?T DIERENWINKELTJE is located at the address: KAPELSESTRAAT 110; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. List of products are Animaux: Chiens..
The main activity of ?T DIERENWINKELTJE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T DIERENWINKELTJE is not available. You also can look at reviews of ?T DIERENWINKELTJE, open positions, location of ?T DIERENWINKELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T DIERENWINKELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T DIERENWINKELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T DIERENWINKELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T DIERENWINKELTJE, employees, financial statistics.