WERKHUIZEN LENTZ BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • WERKHUIZEN LENTZ BVBA
Private companiesTobacco Products • WERKHUIZEN LENTZ BVBA

Contactgegevens WERKHUIZEN LENTZ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN LENTZ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN LENTZ BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Afrikaln. 238 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-51-29-26 32-92-51-29-26

Fax (fax): 32-92-51-51-56 32-92-51-51-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN LENTZ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN LENTZ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN LENTZ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN LENTZ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN LENTZ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN LENTZ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN LENTZ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN LENTZ BVBA
Products information WERKHUIZEN LENTZ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05945220947
Ondernemingsnummer: 8667358398
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in WERKHUIZEN LENTZ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Turning - steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN LENTZ BVBA
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN LENTZ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN LENTZ BVBA
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN LENTZ BVBA

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
34210101. Carving sets | Carving sets
38420113. Ruimtepakken | Space suits
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges

Werken bij WERKHUIZEN LENTZ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN LENTZ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN LENTZ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN LENTZ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN LENTZ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN LENTZ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN LENTZ BVBA. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN LENTZ BVBA. WERKHUIZEN LENTZ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN LENTZ BVBA. Leave a respond for WERKHUIZEN LENTZ BVBA. WERKHUIZEN LENTZ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN LENTZ BVBA op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN LENTZ BVBA
Location of WERKHUIZEN LENTZ BVBA on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN LENTZ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN LENTZ BVBA WERKHUIZEN LENTZ BVBA: Arend BVBA | Wilfart M | BANCONTACT-MISTER CASH | De Leu | DE STOOP

Other related companies as WERKHUIZEN LENTZ BVBA: Arend BVBA | Wilfart M | BANCONTACT-MISTER CASH | De Leu | DE STOOP

WERKHUIZEN LENTZ BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN LENTZ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05945220947. Het bedrijf WERKHUIZEN LENTZ BVBA bevindt zich op het adres: Afrikaln. 238 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Turning - steels and metals. Producten gemaakt in WERKHUIZEN LENTZ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN LENTZ BVBA is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN LENTZ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN LENTZ BVBA, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN LENTZ BVBA op de kaart.

WERKHUIZEN LENTZ BVBA is a company, that was registered 2011 in Gent region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN LENTZ BVBA, company assigned to the tax number BE05945220947. The company WERKHUIZEN LENTZ BVBA is located at the address: Afrikaln. 238 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Turning - steels and metals. Products created in WERKHUIZEN LENTZ BVBA were not found.
The main activity of WERKHUIZEN LENTZ BVBA is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN LENTZ BVBA is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN LENTZ BVBA, open positions, location of WERKHUIZEN LENTZ BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN LENTZ BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN LENTZ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN LENTZ BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN LENTZ BVBA, employees, financial statistics.