WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN

Contactgegevens WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Houthalenseweg 102 3520 Zonhoven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-81-33-46 32-11-81-33-46

Fax (fax): 32-11-81-71-46 32-11-81-71-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN
Products information WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN

BTW identificatienummer (tax): BE02934967041
Ondernemingsnummer: 2756713867
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - surface treatment and coating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
513605. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
34839913. Torpedo's en delen (verordeningen) | Torpedoes and parts (ordnance)
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. Leave a respond for WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN. WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN
Location of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: MIDAS | Orly | HERMAN DRIESSEN | LABO JANSSENS HENRI | Van De Cauter P

Other related companies as WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN: MIDAS | Orly | HERMAN DRIESSEN | LABO JANSSENS HENRI | Van De Cauter P

WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02934967041. Het bedrijf WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN bevindt zich op het adres: Houthalenseweg 102 3520 Zonhoven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Steels and metals - surface treatment and coating. Producten gemaakt in WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN op de kaart.

WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is a company, that was registered 2005 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, company assigned to the tax number BE02934967041. The company WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is located at the address: Houthalenseweg 102 3520 Zonhoven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Steels and metals - surface treatment and coating. Products created in WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN were not found.
The main activity of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, open positions, location of WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN BIELEN HERMIN & FIRMIN, employees, financial statistics.