WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV
Private companiesUnited States Postal Service • WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV

Contactgegevens WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Eernegemsestraat 16 8211 Zedelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-50-20-70 32-50-50-20-70

Fax (fax): 32-50-20-86-63 32-50-20-86-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV
Products information WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE08057891845
Ondernemingsnummer: 6328369140
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes and tubes, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV

28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
51310201. Bindende textiel | Binding, textile
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer

Werken bij WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. Leave a respond for WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV. WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV
Location of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: PHILIPPE BOVIR | Centre Canin de l'Eau d'Heure | Druard Didier SPRL | LAMINE M | PIZZERIA DE LA MAMI

Other related companies as WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV: PHILIPPE BOVIR | Centre Canin de l'Eau d'Heure | Druard Didier SPRL | LAMINE M | PIZZERIA DE LA MAMI

WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08057891845. Het bedrijf WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV bevindt zich op het adres: Eernegemsestraat 16 8211 Zedelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pipes and tubes, steel. Producten gemaakt in WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV op de kaart.

WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is a company, that was registered 2003 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, company assigned to the tax number BE08057891845. The company WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is located at the address: Eernegemsestraat 16 8211 Zedelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pipes and tubes, steel. Products created in WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV were not found.
The main activity of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, open positions, location of WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV, employees, financial statistics.