Centre Canin de l'Eau d'Heure

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Centre Canin de l'Eau d'Heure
Private companiesUnited States Postal Service • Centre Canin de l'Eau d'Heure

Contactgegevens Centre Canin de l'Eau d'Heure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Canin de l'Eau d'Heure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Canin de l'Eau d'Heure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Royale 110; 5630; Cerfontaine (Silenrieux), België

Telefoon (phone): 071 63 43 13; 0477 52 15 62 (+32-071 63 43 13; 0477 52 15 62) 071 63 43 13; 0477 52 15 62 (+32-071 63 43 13; 0477 52 15 62)

Fax (fax): 071 63 43 23 (+32-071 63 43 23) 071 63 43 23 (+32-071 63 43 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Canin de l'Eau d'Heure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Canin de l'Eau d'Heure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Canin de l'Eau d'Heure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Canin de l'Eau d'Heure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Canin de l'Eau d'Heure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Canin de l'Eau d'Heure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Canin de l'Eau d'Heure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Canin de l'Eau d'Heure
Products information Centre Canin de l'Eau d'Heure

BTW identificatienummer (tax): BE04549957275
Ondernemingsnummer: 6683227539
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Animal shelters; Dog - Breeding & selling

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Canin de l'Eau d'Heure
(Get full report from official database of BE for Centre Canin de l'Eau d'Heure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Canin de l'Eau d'Heure
Addition kinds of activities for Centre Canin de l'Eau d'Heure

478902. Passagiers trein diensten | Passenger train services
832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores

Werken bij Centre Canin de l'Eau d'Heure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Canin de l'Eau d'Heure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Canin de l'Eau d'Heure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Canin de l'Eau d'Heure. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

Zoek naar antwoorden van Centre Canin de l'Eau d'Heure in sociale netwerken
Look for responds of Centre Canin de l'Eau d'Heure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Canin de l'Eau d'Heure. Laat een reactie achter voor Centre Canin de l'Eau d'Heure. Centre Canin de l'Eau d'Heure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Canin de l'Eau d'Heure. Leave a respond for Centre Canin de l'Eau d'Heure. Centre Canin de l'Eau d'Heure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Canin de l'Eau d'Heure op de google maps. Adres en contacten Centre Canin de l'Eau d'Heure
Location of Centre Canin de l'Eau d'Heure on the google maps. Address and contacts of Centre Canin de l'Eau d'Heure

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Canin de l'Eau d'Heure Centre Canin de l'Eau d'Heure: D. LAURENT | 'T LAERHOF | 'T LEEUWKE | HOF TER WILDE | B.B.C. JEHAY LE BASKET

Other related companies as Centre Canin de l'Eau d'Heure: D. LAURENT | 'T LAERHOF | 'T LEEUWKE | HOF TER WILDE | B.B.C. JEHAY LE BASKET

Centre Canin de l'Eau d'Heure is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Canin de l'Eau d'Heure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04549957275. Het bedrijf Centre Canin de l'Eau d'Heure bevindt zich op het adres: Rue Royale 110; 5630; Cerfontaine (Silenrieux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Grooming. Lijst met producten zijn Animal shelters; Dog - Breeding & selling.
De hoofdactiviteit van Centre Canin de l'Eau d'Heure is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Canin de l'Eau d'Heure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Canin de l'Eau d'Heure, openstaande posities, locatie van Centre Canin de l'Eau d'Heure op de kaart.

Centre Canin de l'Eau d'Heure is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Canin de l'Eau d'Heure, company assigned to the tax number BE04549957275. The company Centre Canin de l'Eau d'Heure is located at the address: Rue Royale 110; 5630; Cerfontaine (Silenrieux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Grooming. List of products are Animal shelters; Dog - Breeding & selling.
The main activity of Centre Canin de l'Eau d'Heure is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Canin de l'Eau d'Heure is not available. You also can look at reviews of Centre Canin de l'Eau d'Heure, open positions, location of Centre Canin de l'Eau d'Heure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Canin de l'Eau d'Heure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Canin de l'Eau d'Heure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Canin de l'Eau d'Heure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Canin de l'Eau d'Heure, employees, financial statistics.