ELEVAGE DE RANGUIROA

Contactgegevens ELEVAGE DE RANGUIROA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEVAGE DE RANGUIROA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEVAGE DE RANGUIROA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FEROT-LE-FOURNEAU 5; 4190; FERRIERES, België

Telefoon (phone): 86401160 (+32-86401160) 86401160 (+32-86401160)

Fax (fax): +32 (64) 793-26-40 +32 (64) 793-26-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEVAGE DE RANGUIROA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEVAGE DE RANGUIROA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEVAGE DE RANGUIROA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEVAGE DE RANGUIROA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEVAGE DE RANGUIROA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEVAGE DE RANGUIROA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEVAGE DE RANGUIROA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEVAGE DE RANGUIROA
Products information ELEVAGE DE RANGUIROA

BTW identificatienummer (tax): BE02898437500
Ondernemingsnummer: 6450042724
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Animaux: Chiens.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEVAGE DE RANGUIROA
(Get full report from official database of BE for ELEVAGE DE RANGUIROA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEVAGE DE RANGUIROA
Addition kinds of activities for ELEVAGE DE RANGUIROA

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
736102. registries | Registries
20320104. Bonen, met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, with meat: packaged in cans, jars, etc.
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
72419903. Haarstylist, mannen | Hair stylist, men
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij ELEVAGE DE RANGUIROA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEVAGE DE RANGUIROA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEVAGE DE RANGUIROA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEVAGE DE RANGUIROA. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van ELEVAGE DE RANGUIROA in sociale netwerken
Look for responds of ELEVAGE DE RANGUIROA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEVAGE DE RANGUIROA. Laat een reactie achter voor ELEVAGE DE RANGUIROA. ELEVAGE DE RANGUIROA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEVAGE DE RANGUIROA. Leave a respond for ELEVAGE DE RANGUIROA. ELEVAGE DE RANGUIROA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEVAGE DE RANGUIROA op de google maps. Adres en contacten ELEVAGE DE RANGUIROA
Location of ELEVAGE DE RANGUIROA on the google maps. Address and contacts of ELEVAGE DE RANGUIROA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEVAGE DE RANGUIROA ELEVAGE DE RANGUIROA: A.H.B.O. | JEAN-LUC HEMERYCKE | Mediapolis | CATHERINE ERKELENS | JEF GABRIELS

Other related companies as ELEVAGE DE RANGUIROA: A.H.B.O. | JEAN-LUC HEMERYCKE | Mediapolis | CATHERINE ERKELENS | JEF GABRIELS

ELEVAGE DE RANGUIROA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEVAGE DE RANGUIROA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898437500. Het bedrijf ELEVAGE DE RANGUIROA bevindt zich op het adres: FEROT-LE-FOURNEAU 5; 4190; FERRIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Lijst met producten zijn Animaux: Chiens..
De hoofdactiviteit van ELEVAGE DE RANGUIROA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEVAGE DE RANGUIROA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEVAGE DE RANGUIROA, openstaande posities, locatie van ELEVAGE DE RANGUIROA op de kaart.

ELEVAGE DE RANGUIROA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEVAGE DE RANGUIROA, company assigned to the tax number BE02898437500. The company ELEVAGE DE RANGUIROA is located at the address: FEROT-LE-FOURNEAU 5; 4190; FERRIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. List of products are Animaux: Chiens..
The main activity of ELEVAGE DE RANGUIROA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEVAGE DE RANGUIROA is not available. You also can look at reviews of ELEVAGE DE RANGUIROA, open positions, location of ELEVAGE DE RANGUIROA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEVAGE DE RANGUIROA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEVAGE DE RANGUIROA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEVAGE DE RANGUIROA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEVAGE DE RANGUIROA, employees, financial statistics.