ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS

Contactgegevens ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PEUPLIERS 44; 4623; FLERON, België

Telefoon (phone): 43552989 (+32-43552989) 43552989 (+32-43552989)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS
Products information ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Animaux: Chiens.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS
(Get full report from official database of BE for ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS
Addition kinds of activities for ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS

326400. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
508401. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
762204. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper

Werken bij ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS in sociale netwerken
Look for responds of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. Laat een reactie achter voor ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. Leave a respond for ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS. ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS op de google maps. Adres en contacten ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS
Location of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS on the google maps. Address and contacts of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: Le Minh T | HUIS JAZZ | Pallieterhoeve | STORMS IT MANAGEMENT | SYMPATICO

Other related companies as ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS: Le Minh T | HUIS JAZZ | Pallieterhoeve | STORMS IT MANAGEMENT | SYMPATICO

ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS bevindt zich op het adres: RUE DES PEUPLIERS 44; 4623; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Lijst met producten zijn Animaux: Chiens..
De hoofdactiviteit van ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, openstaande posities, locatie van ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS op de kaart.

ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, company assigned to the tax number BE05409088134. The company ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is located at the address: RUE DES PEUPLIERS 44; 4623; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. List of products are Animaux: Chiens..
The main activity of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS is not available. You also can look at reviews of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, open positions, location of ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEVAGE DE BOUVIERS BERNOIS, employees, financial statistics.