VL-TRAC BVBA

Contactgegevens VL-TRAC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VL-TRAC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VL-TRAC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albrecht Rodenbachstr. 51 8908 Ieper - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-20-07-98 32-57-20-07-98

Fax (fax): 32-57-21-85-16 32-57-21-85-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VL-TRAC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VL-TRAC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VL-TRAC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VL-TRAC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VL-TRAC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VL-TRAC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VL-TRAC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VL-TRAC BVBA
Products information VL-TRAC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09363616943
Ondernemingsnummer: 3628479003
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VL-TRAC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VL-TRAC BVBA
(Get full report from official database of BE for VL-TRAC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VL-TRAC BVBA
Addition kinds of activities for VL-TRAC BVBA

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
22829904. Geweven garen | Textured yarn
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services

Werken bij VL-TRAC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VL-TRAC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VL-TRAC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VL-TRAC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van VL-TRAC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VL-TRAC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VL-TRAC BVBA. Laat een reactie achter voor VL-TRAC BVBA. VL-TRAC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VL-TRAC BVBA. Leave a respond for VL-TRAC BVBA. VL-TRAC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VL-TRAC BVBA op de google maps. Adres en contacten VL-TRAC BVBA
Location of VL-TRAC BVBA on the google maps. Address and contacts of VL-TRAC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VL-TRAC BVBA VL-TRAC BVBA: Sport Club de l'Abbaye SPRL | PIMS GRILL TAVERN | CORDS LA FOURMI SA | RONNY DECORTE | L'imprévu

Other related companies as VL-TRAC BVBA: Sport Club de l'Abbaye SPRL | PIMS GRILL TAVERN | CORDS LA FOURMI SA | RONNY DECORTE | L'imprévu

VL-TRAC BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VL-TRAC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09363616943. Het bedrijf VL-TRAC BVBA bevindt zich op het adres: Albrecht Rodenbachstr. 51 8908 Ieper - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steels and metals - machining. Producten gemaakt in VL-TRAC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VL-TRAC BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VL-TRAC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VL-TRAC BVBA, openstaande posities, locatie van VL-TRAC BVBA op de kaart.

VL-TRAC BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VL-TRAC BVBA, company assigned to the tax number BE09363616943. The company VL-TRAC BVBA is located at the address: Albrecht Rodenbachstr. 51 8908 Ieper - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steels and metals - machining. Products created in VL-TRAC BVBA were not found.
The main activity of VL-TRAC BVBA is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VL-TRAC BVBA is not available. You also can look at reviews of VL-TRAC BVBA, open positions, location of VL-TRAC BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VL-TRAC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VL-TRAC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VL-TRAC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VL-TRAC BVBA, employees, financial statistics.