LOUIS MARTENS-VRIENDS

Contactgegevens LOUIS MARTENS-VRIENDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS MARTENS-VRIENDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS MARTENS-VRIENDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSESTRAAT 2; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33158118 (+32-33158118) 33158118 (+32-33158118)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS MARTENS-VRIENDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS MARTENS-VRIENDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS MARTENS-VRIENDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS MARTENS-VRIENDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS MARTENS-VRIENDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS MARTENS-VRIENDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS MARTENS-VRIENDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS MARTENS-VRIENDS
Products information LOUIS MARTENS-VRIENDS

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Produits: Fraises.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS MARTENS-VRIENDS
(Get full report from official database of BE for LOUIS MARTENS-VRIENDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS MARTENS-VRIENDS
Addition kinds of activities for LOUIS MARTENS-VRIENDS

225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
38260114. spectrometers | Spectrometers
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment
50850802. Lijmen, tape en pleisters | Adhesives, tape and plasters
51990302. Cats | Cats
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij LOUIS MARTENS-VRIENDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS MARTENS-VRIENDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS MARTENS-VRIENDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS MARTENS-VRIENDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van LOUIS MARTENS-VRIENDS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS MARTENS-VRIENDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS MARTENS-VRIENDS. Laat een reactie achter voor LOUIS MARTENS-VRIENDS. LOUIS MARTENS-VRIENDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS MARTENS-VRIENDS. Leave a respond for LOUIS MARTENS-VRIENDS. LOUIS MARTENS-VRIENDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS MARTENS-VRIENDS op de google maps. Adres en contacten LOUIS MARTENS-VRIENDS
Location of LOUIS MARTENS-VRIENDS on the google maps. Address and contacts of LOUIS MARTENS-VRIENDS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS MARTENS-VRIENDS LOUIS MARTENS-VRIENDS: CONSEIL EUROPEEN DES FEDERATIONS DE L'INDUSTRIE CHIMIQUE ASBL | FLQUATTRO SAATCHI & SAATCHI SA | DIRK GOETHALS | LAURIJSEN-ANTONIUS-PETRUS | WIJNHUIS DOUCHY

Other related companies as LOUIS MARTENS-VRIENDS: CONSEIL EUROPEEN DES FEDERATIONS DE L'INDUSTRIE CHIMIQUE ASBL | FLQUATTRO SAATCHI & SAATCHI SA | DIRK GOETHALS | LAURIJSEN-ANTONIUS-PETRUS | WIJNHUIS DOUCHY

LOUIS MARTENS-VRIENDS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS MARTENS-VRIENDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf LOUIS MARTENS-VRIENDS bevindt zich op het adres: BEEKSESTRAAT 2; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Produits: Fraises..
De hoofdactiviteit van LOUIS MARTENS-VRIENDS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS MARTENS-VRIENDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS MARTENS-VRIENDS, openstaande posities, locatie van LOUIS MARTENS-VRIENDS op de kaart.

LOUIS MARTENS-VRIENDS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS MARTENS-VRIENDS, company assigned to the tax number BE05659576416. The company LOUIS MARTENS-VRIENDS is located at the address: BEEKSESTRAAT 2; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Producteurs de fruits. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Produits: Fraises..
The main activity of LOUIS MARTENS-VRIENDS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS MARTENS-VRIENDS is not available. You also can look at reviews of LOUIS MARTENS-VRIENDS, open positions, location of LOUIS MARTENS-VRIENDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS MARTENS-VRIENDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS MARTENS-VRIENDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS MARTENS-VRIENDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS MARTENS-VRIENDS, employees, financial statistics.