WILFRIED LIEVENS

Contactgegevens WILFRIED LIEVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRIED LIEVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRIED LIEVENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRAN?OIS BLAUWEWEG 1; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51722061 (+32-51722061) 51722061 (+32-51722061)

Fax (fax): +32 (81) 201-28-29 +32 (81) 201-28-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRIED LIEVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRIED LIEVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRIED LIEVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRIED LIEVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRIED LIEVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRIED LIEVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRIED LIEVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRIED LIEVENS
Products information WILFRIED LIEVENS

BTW identificatienummer (tax): BE08683013916
Ondernemingsnummer: 2809448242
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRIED LIEVENS
(Get full report from official database of BE for WILFRIED LIEVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRIED LIEVENS
Addition kinds of activities for WILFRIED LIEVENS

517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
22110511. Piques, katoen | Piques, cotton
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies

Werken bij WILFRIED LIEVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRIED LIEVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRIED LIEVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRIED LIEVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van WILFRIED LIEVENS in sociale netwerken
Look for responds of WILFRIED LIEVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRIED LIEVENS. Laat een reactie achter voor WILFRIED LIEVENS. WILFRIED LIEVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRIED LIEVENS. Leave a respond for WILFRIED LIEVENS. WILFRIED LIEVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRIED LIEVENS op de google maps. Adres en contacten WILFRIED LIEVENS
Location of WILFRIED LIEVENS on the google maps. Address and contacts of WILFRIED LIEVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRIED LIEVENS WILFRIED LIEVENS: Immo Rénovation | MARC NELISSEN | PICOBELLO | KRANTENWINKEL MYRIAM | EMIEL EYLENBOSCH

Other related companies as WILFRIED LIEVENS: Immo Rénovation | MARC NELISSEN | PICOBELLO | KRANTENWINKEL MYRIAM | EMIEL EYLENBOSCH

WILFRIED LIEVENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRIED LIEVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08683013916. Het bedrijf WILFRIED LIEVENS bevindt zich op het adres: FRAN?OIS BLAUWEWEG 1; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van WILFRIED LIEVENS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRIED LIEVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRIED LIEVENS, openstaande posities, locatie van WILFRIED LIEVENS op de kaart.

WILFRIED LIEVENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRIED LIEVENS, company assigned to the tax number BE08683013916. The company WILFRIED LIEVENS is located at the address: FRAN?OIS BLAUWEWEG 1; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of WILFRIED LIEVENS is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRIED LIEVENS is not available. You also can look at reviews of WILFRIED LIEVENS, open positions, location of WILFRIED LIEVENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRIED LIEVENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRIED LIEVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRIED LIEVENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRIED LIEVENS, employees, financial statistics.