ROGER WILDEMEERSCH

Contactgegevens ROGER WILDEMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER WILDEMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER WILDEMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISKENSTRAAT 4; 9980; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93798657 (+32-93798657) 93798657 (+32-93798657)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER WILDEMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER WILDEMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER WILDEMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER WILDEMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER WILDEMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER WILDEMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER WILDEMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER WILDEMEERSCH
Products information ROGER WILDEMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER WILDEMEERSCH
(Get full report from official database of BE for ROGER WILDEMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER WILDEMEERSCH
Addition kinds of activities for ROGER WILDEMEERSCH

229500. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij ROGER WILDEMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER WILDEMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER WILDEMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER WILDEMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van ROGER WILDEMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of ROGER WILDEMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER WILDEMEERSCH. Laat een reactie achter voor ROGER WILDEMEERSCH. ROGER WILDEMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER WILDEMEERSCH. Leave a respond for ROGER WILDEMEERSCH. ROGER WILDEMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER WILDEMEERSCH op de google maps. Adres en contacten ROGER WILDEMEERSCH
Location of ROGER WILDEMEERSCH on the google maps. Address and contacts of ROGER WILDEMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER WILDEMEERSCH ROGER WILDEMEERSCH: LIBRAIRIE DE LIMAL | Driesen Roomcentrale NV | ?T GAZETTEKE | PMU | MARC BOGAERTS

Other related companies as ROGER WILDEMEERSCH: LIBRAIRIE DE LIMAL | Driesen Roomcentrale NV | ?T GAZETTEKE | PMU | MARC BOGAERTS

ROGER WILDEMEERSCH is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER WILDEMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf ROGER WILDEMEERSCH bevindt zich op het adres: KRUISKENSTRAAT 4; 9980; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ROGER WILDEMEERSCH is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER WILDEMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER WILDEMEERSCH, openstaande posities, locatie van ROGER WILDEMEERSCH op de kaart.

ROGER WILDEMEERSCH is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER WILDEMEERSCH, company assigned to the tax number BE09632232666. The company ROGER WILDEMEERSCH is located at the address: KRUISKENSTRAAT 4; 9980; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ROGER WILDEMEERSCH is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER WILDEMEERSCH is not available. You also can look at reviews of ROGER WILDEMEERSCH, open positions, location of ROGER WILDEMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER WILDEMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER WILDEMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER WILDEMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER WILDEMEERSCH, employees, financial statistics.