MARC BOGAERTS

Contactgegevens MARC BOGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC BOGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC BOGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOPMOLENSTRAAT 3; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 11347747 (+32-11347747) 11347747 (+32-11347747)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC BOGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC BOGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC BOGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC BOGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC BOGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC BOGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC BOGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC BOGAERTS
Products information MARC BOGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC BOGAERTS
(Get full report from official database of BE for MARC BOGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC BOGAERTS
Addition kinds of activities for MARC BOGAERTS

628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
28139902. aërosolen | Aerosols
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec

Werken bij MARC BOGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC BOGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC BOGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC BOGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

 • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

 • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

 • Productiemedewerker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

 • Machinist (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

 • Assistent operations manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

 • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

  Regio: BOEKHOUT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

 • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: EPIS NICOLO

  Type: Flexijob

  Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van MARC BOGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of MARC BOGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC BOGAERTS. Laat een reactie achter voor MARC BOGAERTS. MARC BOGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC BOGAERTS. Leave a respond for MARC BOGAERTS. MARC BOGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC BOGAERTS op de google maps. Adres en contacten MARC BOGAERTS
Location of MARC BOGAERTS on the google maps. Address and contacts of MARC BOGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC BOGAERTS MARC BOGAERTS: FORTIS | VANDE VIJVERE-FYTO | Pavecom BVBA | Dovri | ZAKENKANTOOR VOETS

Other related companies as MARC BOGAERTS: FORTIS | VANDE VIJVERE-FYTO | Pavecom BVBA | Dovri | ZAKENKANTOOR VOETS

MARC BOGAERTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC BOGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf MARC BOGAERTS bevindt zich op het adres: TOPMOLENSTRAAT 3; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARC BOGAERTS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC BOGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC BOGAERTS, openstaande posities, locatie van MARC BOGAERTS op de kaart.

MARC BOGAERTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC BOGAERTS, company assigned to the tax number BE01108489990. The company MARC BOGAERTS is located at the address: TOPMOLENSTRAAT 3; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARC BOGAERTS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC BOGAERTS is not available. You also can look at reviews of MARC BOGAERTS, open positions, location of MARC BOGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC BOGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC BOGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC BOGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC BOGAERTS, employees, financial statistics.