PAUL VANDEPITTE

Contactgegevens PAUL VANDEPITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VANDEPITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VANDEPITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEGERWEG 2; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57333696 (+32-57333696) 57333696 (+32-57333696)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VANDEPITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VANDEPITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VANDEPITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VANDEPITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VANDEPITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VANDEPITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VANDEPITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VANDEPITTE
Products information PAUL VANDEPITTE

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VANDEPITTE
(Get full report from official database of BE for PAUL VANDEPITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VANDEPITTE
Addition kinds of activities for PAUL VANDEPITTE

153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
39490204. Visserijpakket, algemeen | Fishing tackle, general
50840700. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment

Werken bij PAUL VANDEPITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VANDEPITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VANDEPITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VANDEPITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van PAUL VANDEPITTE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VANDEPITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VANDEPITTE. Laat een reactie achter voor PAUL VANDEPITTE. PAUL VANDEPITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VANDEPITTE. Leave a respond for PAUL VANDEPITTE. PAUL VANDEPITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VANDEPITTE op de google maps. Adres en contacten PAUL VANDEPITTE
Location of PAUL VANDEPITTE on the google maps. Address and contacts of PAUL VANDEPITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VANDEPITTE PAUL VANDEPITTE: QUATRE EPIS SA | ERIC BORGONJON | Beutels Interieur | R. PELZER | V. DESMET

Other related companies as PAUL VANDEPITTE: QUATRE EPIS SA | ERIC BORGONJON | Beutels Interieur | R. PELZER | V. DESMET

PAUL VANDEPITTE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VANDEPITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf PAUL VANDEPITTE bevindt zich op het adres: LEGERWEG 2; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van PAUL VANDEPITTE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VANDEPITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VANDEPITTE, openstaande posities, locatie van PAUL VANDEPITTE op de kaart.

PAUL VANDEPITTE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VANDEPITTE, company assigned to the tax number BE07082580566. The company PAUL VANDEPITTE is located at the address: LEGERWEG 2; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of PAUL VANDEPITTE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VANDEPITTE is not available. You also can look at reviews of PAUL VANDEPITTE, open positions, location of PAUL VANDEPITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VANDEPITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VANDEPITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VANDEPITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VANDEPITTE, employees, financial statistics.